Restaurant Hole 19

Het clubhuis van Golfclub Cromstrijen herbergt een gezellig en goed restaurant met een bar. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch, borrel of een uitgebreid diner. Aan alle wensen kan uiteraard in overleg worden voldaan. In de zomer is het heerlijk toeven op het prachtige terras dat uitkijkt over holes 1, 5, 6, 10 en 18. Door de ruime opzet is het tevens een prima locatie voor feesten en recepties.

Marcel en Marijke Cats en hun medewerkers zullen er alles aan doen om het u naar uw zin te maken. Voor meer informatie ook omtrent groepsreserveringen en cateringmogelijkheden kunt u contact opnemen met Hole19.

Restaurant Hole19
Veerweg 26, 3281 LX Numansdorp
Telefoon 0186 - 654634
E-mail info@hole19.nl
www.hole19.nl

Openingstijden Hole19

Maandag 9:30 tot 19:00 uur beperkte menukaart
Dinsdag t/m zondag 9:00 tot 22:00 uur.

De horeca is uiteraard bereid om bij bijzondere gelegenheden en momenten uitzonderingen op deze regel te maken.