Welkom op Golfclub Cromstrijen

Het golfcomplex is geopend, maar shop, restaurant, kleedkamers en douches zijn tot nadere berichtgeving gesloten. Mondkapjes zijn verplicht in het clubhuis, lockerruimte en het receptiegebouw.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 9 februari geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Golfclub Cromstrijen, een parel in de Hoekse Waard

Welkom bij Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen

Even ten zuiden van Rotterdam, in de prachtige Hoeksche Waard, ligt Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen. Ga de uitdaging aan op de 18-holes Championship course of ontdek de bijzondere 9-holes Compact course. Met moderne oefenfaciliteiten, een gastvrij clubhuis en heerlijk terras met uitzicht over deze prachtige banen, biedt Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen de complete golfervaring voor iedere golfer. U bent van harte welkom!  Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Bij Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen staan de vier G's centraal: Golfsport, Genieten, Gezelligheid en Gastvrijheid.

Golfclub Cromstrijen is GEO Certified!