Welkom op Golfclub Cromstrijen

Het golfcomplex is geopend, maar shop, restaurant, kleedkamers en douches zijn tot nadere berichtgeving gesloten. Mondkapjes zijn verplicht in het clubhuis, lockerruimte en het receptiegebouw.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 9 februari geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Baandetails

Golfclub Cromstrijen biedt met 27 holes en complete oefenfaciliteiten voor alle typen golfers de ideale golfbelevenis.

Championship Course

De 18-holes Championship course, ontworpen door de Noord-Ierse baanarchitect Tom MacAuley, biedt een serieuze 'test of golf'. De baan is zeer gevarieerd met flinke waterpartijen, lastige lange holes, dog legs, gevaarlijke korte holes en heel wat bunkers, die het u niet makkelijk gaan maken. Maar het is ook een baan waar goed spel wordt beloond.

Compact Course

De 9-holes Compact course kent een intiemer karakter. Lastige, volwaardige par-3 holes worden afgewisseld door korte, technische par-4 holes. Zeer geschikt voor beginnende golfers, maar ook voor de gevorderde speler die zijn korte spel wil testen. De 9-holes baan is een volwaardige golfbaan met B-status.

In vogelvlucht over de baan
Local Rules

Bent u nieuwsgierig wie vanaf welke tee het baanrecord in handen heeft? Klikt u dan hier.