Welkom op Golfclub Cromstrijen
Op 2 juni zijn gastspelers en introduc├ęs van harte welkom. Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen.
Lees meer informatie en het golfprotocol voor gastspelers

NGF Competitie

Starttijden

Klik hier voor het overzicht met starttijden en teaminformatie van Golfclub Cromstrijen. Contactgegevens van de captains kunt u opvragen via competitie@golfclubcromstrijen.nl of receptie@golfclubcromstrijen.nl

Voorspelen

In de week voorafgaand aan de competitiewedstrijd kan van maandag t/m zaterdag worden voorgespeeld tegen het introductietarief van € 40,00. Het voorspeeltarief geldt alleen voor de zes spelers die daadwerkelijk aan de betreffende competitiewedstrijd zullen deelnemen. Voor het spelen van een oefenronde verzoeken wij de captains van de competitieteams tijdig contact op te nemen met de receptie, tel. 0186 - 654455. De startvolgorde bij oefenrondes wordt bepaald door middel van de digitale ballenspiraal.

Horeca

Het clubhuis zal één uur voor de eerste starttijd geopend zijn. Afspraken voor lunches kunt u met de captains van de ontvangende teams maken. Wij stellen voor om afspraken te maken op basis van wederkerigheid, zoals vaak gebruikelijk is tijdens de competitie. Na afloop van de wedstrijd bestaat er de mogelijkheid om te genieten van ons 'competitie keuzemenu'. Dit 'competitie menu' bestaat uit drie gangen, inclusief een kop koffie, voor € 31,50. Ook bestaat de mogelijkheid om voor één of twee gangen te kiezen. Afspraken hierover kunt u op de ochtend van de competitiedag maken met de captain van het ontvangende team.

Handige links

.

Wij wensen alle teams een fijne en sportieve competitie toe!