Boek direct lessen

Golfschool Cromstrijen 'We have Drive'!                                                        

Wanneer je les neemt op Golfschool Cromstrijen word je begeleid door één van onze twee PGA gecertificeerde golfprofessionals, Paul Green en Edwin Koene. Beide professionals geven les volgens het 9-stappenplan en kunnen, indien gewenst, ook speciale themalessen verzorgen. Voor groepen en bedrijven is het mogelijk om clinics op maat samen te stellen. Informeer bij het golfschoolsecretariaat naar de mogelijkheden!Je kunt privélessen of arrangementen via hun eigen lesagenda's boeken. Zo behoud je altijd handig overzicht.

Lesagenda Paul Green
Mobiel: 06-12 51 58 99
paulgreengolf@gmail.com
www.paulgreengolf.nl

Lesagenda Edwin Koene
Mobiel: 06-44456729
koenegolf@hotmail.com
www.koenegolf.nl
"Golf is my hobby and my sport and as it's also my job it offers me the opportunity to help people to improve their golf game and that's my passion."

Paul is geboren in Melbourne (Australië) en begon met golf toen hij 15 jaar was. In 1985 werd Paul lid van de Australische P.G.A. en leerde hij de kneepjes van het vak op de Kingston Heath en YarraYarra golfclubs.

Gedurende 7 jaar speelde hij toernooien en gaf daarnaast les. In de periode van '92 - '94 was Paul een korte tijd in Nederland en gaf hij les op onze golfclub.
Hij keerde terug naar Australië waar hij les gaf op de Pines Golfclub en Kingston Links Golfclub.

In 2001 kwam Paul definitief naar Nederland en na een periode op De Hooge Rotterdamsche geeft hij, sinds 2008, weer les bij Golfclub Cromstrijen.

Paul heeft de A.A.A. Australian PGA status en de A status van PGA Holland.