Greenkeepers


V.l.n.r. Teunis Knops, Johan Karreman, Adriaan Vermaas, Dick Klijn, Dennis de Zeeuw, Dirk de Jong en headgreenkeeper Theo Bestebroer

Theo Bestebroer is onze headgreenkeeper. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de baan en het greenkeepersteam. De grootste uitdaging voor de komende jaren is het chemievrij beheren van de baan, want zoals het er nu naar uitziet wordt dit in de nabije toekomst door de overheid opgelegd.
 
Dick Klijn heeft zich naast het normale dagelijks onderhoud van de baan gespecialiseerd in wildbeheer. Hij heeft met een wildcamera al veel mooie beelden kunnen maken van de bevers die op de baan zijn gehuisvest.
 
Teunis Knops heeft zich naast het normale dagelijkse onderhoud van de baan gespecialiseerd in de beregening. Hierdoor kunnen we bij storingen in het systeem veel zelf maken en bij renovaties ondersteunen zodat hij alle ins- en outs weet van het systeem.
 
Adriaan Vermaas heeft zich naast het normale dagelijkse onderhoud aan de baan gespecialiseerd in renovatiewerkzaamheden van de baan. Dit varieert van bunkerrenovatie tot het opnieuw opbouwen van een tee of voorgreen en het graven van waterpartijen.
 
Dennis de Zeeuw heeft zich naast het normale dagelijkse onderhoud aan de baan gespecialiseerd in het onderhoud van ons machinepark. Dit gaat van het herstellen van dagelijkse storingen tot complete winterbeurten van de machines en het slijpen van de kooien en ondermessen.
 
Johan Karreman heeft zich naast het normale dagelijkse onderhoud aan de baan gespecialiseerd op het gebied van de flora en fauna. De jaarlijkse vogeltelling is een van de activiteiten die Johan hierin doet.

Dirk de Jong is parttime allround medewerker. Zijn werkzaamheden zijn onder andere het schoon en opgeruimd houden van de ruimte rond de gebouwen en de driving range, ballenrapen, onderhoud van de banken, de borden bij de tees en de opstallen en ondersteuning van het greenkeepersteam.

Golfclub Cromstrijen is trots op het ervaren en deskundige greenkeepers team. Alles wordt in het werk gesteld om de banen in topconditie te houden.