Greenkeepers


(v.l.n.r. Dennis de Zeeuw, Theo Bestebroer, Teunis Knops, Adriaan Vermaas, Johan Karreman, Dick Klijn.

Theo Bestebroer
Werkt ruim 25 jaar bij golfclub Cromstrijen en is Headgreenkeeper. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de baan en het greenkeepersteam. De grootste uitdaging voor de komende jaren is het chemievrij beheren van de baan, want zoals het er nu naar uitziet wordt dit door de overheid opgelegd in 2020.
 
Dick Klijn
Werkt ruim 25 jaar bij golfclub Cromstrijen en is greenkeeper. Naast het normale dagelijks onderhoud van de baan heeft Dick zich gespecialiseerd in wildbeheer. De afgelopen periode heeft hij met een wildcamera mooie beelden kunnen maken van de bevers die op de baan zijn gehuisvest.
 
Teunis Knops
Werkt bijna 25 jaar bij golfclub Cromstrijen en is greenkeeper. Naast het normale dagelijkse onderhoud van de baan heeft Teunis zich gespecialiseerd in de beregening. Hierdoor kunnen we bij storingen in het systeem veel zelf maken en bij renovaties ondersteunen zodat hij alle ins- en outs weet van het systeem.
 
Adriaan Vermaas
Werkt ruim 20 jaar bij golfclub Cromstrijen en is greenkeeper. Naast het normale dagelijkse onderhoud aan de baan heeft Adriaan zich gespecialiseerd in renovatiewerkzaamheden van de baan. Dit varieert van bunkerrenovatie tot het opnieuw opbouwen van een tee of voorgreen en het graven van waterpartijen.
 
Dennis de Zeeuw
Werkt 25 jaar bij golfclub Cromstrijen en is greenkeeper. Naast het normale dagelijkse onderhoud aan de baan heeft Dennis zich gespecialiseerd in het onderhoud van ons machinepark. Dit gaat van het herstellen van dagelijkse storingen tot complete winterbeurten van de machines en het slijpen van de kooien en ondermessen.
 
Johan Karreman
Werkt 15 jaar bij golfclub Cromstrijen en is greenkeeper. Naast het normale dagelijkse onderhoud aan de baan heeft Johan zich gespecialiseerd op het gebied van de flora en fauna. De jaarlijkse vogeltelling is een van de activiteiten die Johan hierin doet.

Golfclub Cromstrijen is trots op het ervaren en deskundige greenkeepers team. Alles wordt in het werk gesteld om de banen in topconditie te houden.