Welkom op Golfclub Cromstrijen
Gastspelers zijn van harte welkom op Golfclub Cromstrijen op alle dagen van de week. U kunt uw starttijd 14 dagen van tevoren online reserveren.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Reserveer hier uw starttijd

Golfclub Cromstrijen in beeld

Vereniging Golfclub Cromstrijen werd opgericht in februari 1989. Een maand later ging de eerste spade in de grond om 68 hectare akkerland in de Westerse Polder, gelegen in de Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen, te transformeren tot een complex met twee golfbanen naar ontwerp van de Noord-Ierse baanarchitect Tom MacAuley. De 9-holes baan werd in september 1990 in gebruik genomen. ZKH Prins Johan Friso verrichtte op 31 augustus 1991 de officiële openingshandeling van de 18-holes baan. Aan deze baan is de A-status toegekend; de 9-holes baan heeft de B-status.

In het kader van de Natuurschoonwet 1928 is Golfclub Cromstrijen gerangschikt als Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen in augustus 2013.