Commissie Businessleden aan het woord

Golfen in de prachtige Hoeksche Waard bij Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen, een golfparel in de regio Groot Rotterdam en West Brabant. Onze levendige vereniging is in het bezit van twee uitdagende banen met in totaal 27-holes, moderne oefenfaciliteiten, gastvrij clubhuis en een heerlijk terras dat uitzicht heeft over meerdere holes. Golfclub Cromstrijen is onderscheidend in haar actieve verenigingsleven, prachtige natuur en vele activiteiten.

Golfclub Cromstrijen heeft voor Businessleden uitgebreide mogelijkheden om golf en netwerken te combineren en deze samengevat in twee types van Businesslidmaatschappen.
Het uitgebreide Businesslidmaatschap geeft u de mogelijkheid zelf of een relatie dagelijks op een van de banen te laten spelen. Tevens inbegrepen een gezellige borrel aan het begin van het seizoen op kosten van de club en acht businesswedstrijden waarbij u zonder kosten een introducé mee kunt nemen.

Daarnaast een Premium Businesslidmaatschap waarbij u tevens aan alle clubactiviteiten en - wedstrijden kunt deelnemen. Dit lidmaatschap is altijd gebonden aan één door uw bedrijf aan te wijzen persoon gedurende het gehele kalenderjaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en dan nodigen wij u graag uit om kennis met ons te maken. U kunt de commissie bereiken via info@golfclubcromstrijen.nl en per telefoon 0186 - 654455.
  • R.A. (Ron) van Emmerik (Interim voorzitter)
  • B. (Bert) de Gier (Interim voorzitter)
  • G. (Ger) Snijders
  • I.F.M. (Ines) Favié