Businesslidmaatschappen
Golfen in de prachtige Hoeksche Waard bij Golfclub Cromstrijen, een golfparel in de regio Groot Rotterdam en West Brabant. Onze levendige vereniging is in het bezit van twee uitdagende banen met in totaal 27 holes, moderne oefenfaciliteiten, gastvrij clubhuis en een heerlijk terras dat uitzicht heeft over meerdere holes. Golfclub Cromstrijen is onderscheidend in haar actieve verenigingsleven, prachtige natuur en vele activiteiten.

Golfclub Cromstrijen heeft voor Businessleden uitgebreide mogelijkheden om golf en netwerken te combineren en heeft deze samengevat in twee types van Businesslidmaatschappen.

Het uitgebreide Businesslidmaatschap geeft je de mogelijkheid om zelf of om een relatie dagelijks op een van de banen te laten spelen. Tevens inbegrepen een gezellige borrel aan het begin van het seizoen op kosten van de club en acht businesswedstrijden, waarbij je zonder kosten een introducé kunt meenemen.

Klik hier voor een overzicht van alle wedstrijden.

Wil je je inschrijven? Stuur dan een mail naar businessledencie@golfclubcromstrijen.nl.


Daarnaast is er een Premium Businesslidmaatschap, waarbij je tevens aan alle clubactiviteiten en -wedstrijden kunt deelnemen. Dit business lidmaatschap mag je ook gebruiken voor je personeel of relaties.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodigen wij je graag uit om kennis met ons te maken. Je kunt de commissie bereiken via businessledencie@golfclubcromstrijen.nl en per telefoon 0186 - 65 44 55.
  • Bert de Gier (voorzitter)
  • Irma Driessen
  • Karel Huijssen
  • Carona Scheurwater
  • Sandra Vos