Welkom op Golfclub Cromstrijen
Het golfcomplex is geopend. De kleedkamers, douches en golfshop zijn tot nadere berichtgeving gesloten.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 15 maart geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Welkom bij Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen

-----------------------------------------------------------------------------------------

Gastspelers zijn van harte welkom op Golfclub Cromstrijen, op alle dagen van de week. U kunt uw starttijd 7 dagen van tevoren online reserveren via ikgagolfen.nl . Bezoekersregeling voor gastspelers: voor de 18-holesbaan is minimaal Clubhandicap 54 vereist. Voor de 9-holesbaan is minimaal baanpermissie vereist.

Lees hier het golfprotocol voor gastspelers.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Golfclub Cromstrijen op Leadingcourses.com