Golf Circle

Al is uw homecourse nog zo geweldig...

elke golfer vindt het leuk om af en toe eens op een andere baan te spelen. Met het lidmaatschap van de Golf Circle kunt voor slechts € 20,00 per bezoek golfen bij de aangesloten golfclubs.

Welke clubs doen mee aan de Golf Circle?

De Golf Circle is een initiatief van de golfclubs/banen Cromstrijen, Efteling, De Oosterhoutse en Princenbosch.

Starttijd reserveren

U kunt maximaal vier weken van te voren een starttijd reserveren. Golfclub Cromstrijen werkt niet met starttijden maar met een digitale ballenspiraal. Ieder uur kan er één flight van de Golf Circle starten. U kunt telefonisch 0186 - 654455 of per email reserveren.

Identificeren bij uw bezoek

U identificeert zich met uw Golf Circle-pas en uw NGF-pasje. Er kan u gevraagd worden naar een geldig identiteitsbewijs. Wij leggen uw bezoek vast in ons registratiesysteem.

NB: Bij misbruik en/óf het verlenen van medewerking daaraan, wordt het lidmaatschap direct en zonder enige compensatie beëindigd.