Volledige complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de afgekondigde of met klem geadviseerde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten het volledige complex te sluiten tot en met 28 april.

Golf Circle

Al is uw homecourse nog zo geweldig...

Elke golfer vindt het leuk om af en toe eens op een andere baan te spelen. Met het Golf Circle-initiatief bieden wij onze leden graag de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op andere banen te spelen. En dat zonder er ver voor te moeten rijden, want de aangesloten golfbanen liggen alle in onze regio. Met de deelname aan de Golf Circle kunt u vanaf 1 januari 2020 voor slechts € 20,- per bezoek golfen bij deze aangesloten golfclubs. Hieronder leggen wij u uit hoe dat in zijn werk gaat.

Welke vijf clubs doen mee aan de Golf Circle?

De Golf Circle is een initiatief van de golfclubs/banen Cromstrijen, Efteling, De Oosterhoutse, De Turfvaert en Princenbosch.

Starttijd reserveren

U kunt maximaal zes weken van te voren een starttijd reserveren. Golfclub Cromstrijen werkt niet met exacte starttijden maar met een digitale ballenspiraal, echter proberen wij uw gewenste starttijd te realiseren. Van maandag tot zaterdag kan er ieder uur één flight van de Golf Circle starten. Op zon- en feestdagen kan er gestart worden vanaf 13:00 uur. U kunt telefonisch 0186 - 654455 of per email reserveren.

Identificeren bij uw bezoek

U identificeert zich met uw Golf Circle-pas en uw NGF-pasje. Er kan u gevraagd worden naar een geldig identiteitsbewijs. Wij leggen uw bezoek vast in ons registratiesysteem daarom vragen wij uw gegevens bij de hand te houden tijdens uw reservering.

NB: Bij misbruik en/of het verlenen van medewerking daaraan, wordt de deelname direct en zonder enige compensatie beëindigd. De deelnemende golfclubs behouden zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen de aanvraag tot deelname aan de Golf Circle niet in behandeling te nemen. Door de aanvraag tot deelname aan de Golf Circle verklaart de aanvrager zich akkoord met alle voormelde voorwaarden.