Welkom op Golfclub Cromstrijen

Het golfcomplex is geopend. Restaurant Hole 19, kleedkamers en douches zijn tot nadere berichtgeving gesloten.

Leden reserveren tijdelijk online starttijden!

Bestuur Golfclub Cromstrijen
Lees hier meer informatie

Golf Circle

Al is uw homecourse nog zo geweldig...

Elke golfer vindt het leuk om af en toe eens op een andere baan te spelen. Met het Golf Circle-initiatief bieden wij onze leden graag de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op andere banen te spelen. En dat zonder er ver voor te moeten rijden, want de aangesloten golfbanen liggen alle in onze regio. Met de deelname aan de Golf Circle kunt u vanaf 1 januari 2020 voor slechts € 20,- per bezoek golfen bij deze aangesloten golfclubs. Hieronder leggen wij u uit hoe dat in zijn werk gaat.

Welke vijf clubs doen mee aan de Golf Circle?

De Golf Circle is een initiatief van de golfclubs/banen Cromstrijen, Efteling, De Oosterhoutse, De Turfvaert en Princenbosch.

Starttijd reserveren

U kunt uw starttijd 7 dagen van tevoren online reserveren via GolfGo of ikgagolfen.nl of telefonisch (0186 - 654455).

Lees hier het golfprotocol voor gastspelers.
Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

/>

Identificeren bij uw bezoek

U identificeert zich met uw Golf Circle-pas en uw NGF-pasje. Er kan u gevraagd worden naar een geldig identiteitsbewijs. Wij leggen uw bezoek vast in ons registratiesysteem daarom vragen wij uw gegevens bij de hand te houden tijdens uw reservering.

NB: Bij misbruik en/of het verlenen van medewerking daaraan, wordt de deelname direct en zonder enige compensatie beëindigd. De deelnemende golfclubs behouden zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen de aanvraag tot deelname aan de Golf Circle niet in behandeling te nemen. Door de aanvraag tot deelname aan de Golf Circle verklaart de aanvrager zich akkoord met alle voormelde voorwaarden.