Welkom op Golfclub Cromstrijen

Het golfcomplex is geopend, maar shop, restaurant, kleedkamers en douches zijn tot nadere berichtgeving gesloten. Mondkapjes zijn verplicht in het clubhuis, lockerruimte en het receptiegebouw.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 9 februari geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Golf Circle

Golf Circle

De Golf Circle is een initiatief van de golfclubs/banen Cromstrijen, De Loonsche Duynen, De Turfvaert en Princenbosch.

Starttijd reserveren

U kunt uw starttijd 7 dagen van tevoren online reserveren via GolfGo of ikgagolfen.nl .

Lees hier het golfprotocol voor gastspelers.
Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Identificeren bij uw bezoek

U identificeert zich met uw Golf Circle-pas en uw NGF-pasje. Er kan u gevraagd worden naar een geldig identiteitsbewijs. Wij leggen uw bezoek vast in ons registratiesysteem, daarom vragen wij uw gegevens bij de hand te houden tijdens uw reservering.