Golf Circle

Al is uw homecourse nog zo geweldig...

Elke golfer vindt het leuk om af en toe eens op een andere baan te spelen. Met het lidmaatschap van de Golf Circle kunt voor slechts € 20,00 per bezoek golfen bij de aangesloten golfclubs. Op iedere deelnemende club kunt u vier keer spelen.

Starttijd reserveren

U kunt maximaal zes weken van te voren een starttijd reserveren. Golfclub Cromstrijen werkt niet met exacte starttijden maar met een digitale ballenspiraal, echter proberen wij uw gewenste starttijd te realiseren. Van maandag tot zaterdag kan er ieder uur één flight van de Golf Circle starten. Op zon- en feestdagen kan er gestart worden vanaf 13:00 uur. U kunt telefonisch 0186 - 654455 of per email reserveren.

Identificeren bij uw bezoek

U identificeert zich met uw Golf Circle-pas en uw NGF-pasje. Er kan u gevraagd worden naar een geldig identiteitsbewijs. Wij leggen uw bezoek vast in ons registratiesysteem daarom vragen wij uw gegevens bij de hand te houden tijdens uw reservering.

NB: Bij misbruik en/óf het verlenen van medewerking daaraan, wordt het lidmaatschap direct en zonder enige compensatie beëindigd.