Welkom op Golfclub Cromstrijen

Het golfcomplex is geopend, maar shop, restaurant, kleedkamers en douches zijn tot nadere berichtgeving gesloten. Mondkapjes zijn verplicht in het clubhuis, lockerruimte en het receptiegebouw.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 9 februari geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Baanstatus

27 januari 2021

Extra informatie!

De baan kan in herfst en winter door weersinvloeden gesloten zijn.
Soms niet de gehele dag, maar bijvoorbeeld in de vroege ochtenduren. Wij adviseren u de baaninfo op de website te checken voordat u naar de club komt.
Wanneer de baan (nog) gesloten moet blijven, vervallen de starttijden die tijdens de sluiting verlopen.

Zonder reservering is spelen helaas niet mogelijk.

Drivingrange is tijdens Golfschoollessen uitsluitend geopend voor de deelnemers aan de groepslessen!

Schema groepslessen: Dinsdag 18:00-19:00 uur 20:00 21:00 uur Woensdag 20:00-21:00 uur Donderdag 15:00-16:00 uur Vrijdag 16:00-17:00 uur Zaterdag 10:00-11:00 uur Zondag 14:00-15:00 uur

Drivingrange en oefen-/chippinggreens zijn uitsluitend open voor leden en introduc├ęs met gereserveerde starttijd. Oefen-/chippinggreens zijn toegankelijk voor maximaal drie personen per green.

• Open:
  • Pin positie:
  • Greens:
  • Qualifying:
  • Trolleys en Buggy's

• Trolleys:
  • Buggy's:
  • Handicarts:
  • Oefenfaciliteiten

• Chipping Green:
  • Putting green:
  • Driving Range:
  • F
  • Zomer

Heren: Uitsluitend met hout afslaan in de slagtunnels.
Dames: alle stokken toegestaan.
Ten strengste verboden over de netten te slaan.