Welkom op Golfclub Cromstrijen
Het golfcomplex is geopend. De kleedkamers, douches en het restaurant zijn tot nadere berichtgeving gesloten.

Bestuur Golfclub Cromstrijen
Gasten kunnen hier reserveren

Baanstatus

18 april 2021

Extra informatie!

Please repair your Pitchmarks!

Wij adviseren u de baaninfo op de website te checken voordat u naar de club komt. Wanneer de baan door weersomstandigheden is gesloten, vervallen de starttijden die tijdens de sluiting verlopen.

Zonder reservering is spelen helaas niet mogelijk.

Drivingrange is tijdens Golfschoollessen uitsluitend geopend voor de deelnemers aan de groepslessen!

Schema groepslessen: Dinsdag 18:00-19:00 en 20:00 21:00 uur / Woensdag 20:00-21:00 uur / Donderdag 15:00-16:00 uur / Vrijdag 16:00-17:00 uur / Zaterdag 10:00-11:00 uur / Zondag 14:00-15:00 uur.

Drivingrange en oefen-/chippinggreens zijn wanneer zij onderstaand groen aangevinkt zijn, uitsluitend open voor leden, introduc├ęs en gasten met een gereserveerde starttijd. Oefen-/chippinggreens zijn toegankelijk voor maximaal drie personen per green.

• Open:
  • Pin positie:
  • Greens:
  • Qualifying:
  • Trolleys en Buggy's

• Trolleys:
  • Buggy's:
  • Handicarts:
  • Oefenfaciliteiten

• Chipping Green:
  • Putting green:
  • Driving Range:
  • C
  • Zomer

Heren: Uitsluitend met hout afslaan in de slagtunnels.
Dames: alle stokken toegestaan.
Ten strengste verboden over de netten te slaan.