Welkom op Golfclub Cromstrijen

Het golfcomplex is geopend, maar shop, restaurant, kleedkamers en douches zijn tot nadere berichtgeving gesloten. Mondkapjes zijn verplicht in het clubhuis, lockerruimte en het receptiegebouw.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 9 februari geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Faciliteiten van de Golfschool

"Play Golf, Have Fun"

De Golfschool maakt gebruik van de prachtige oefenfaciliteiten van onze golfclub, met een overdekte en verlichte drivingrange, twee grotendeels verlichte oefengreens en een 9-holes baan met uitdagende par 3 en par 4 holes.
De moderne driving range, tevens de leslocatie van onze Pro's, biedt golfers de mogelijkheid om hun swing te oefenen, in te slaan en verschillende clubs uit te proberen.

Pas op!

Heren uitsluitend met hout / Hybride afslaan in de slagtunnels
Dames alle stokken toegestaan
Ten strengste verboden om over de netten te slaan

Controle

Pro's, Marshalls, caddiemasters en videoregistratie houden toezicht.

Driving range ballen

Ballen zijn te verkrijgen via de ballenautomaat middels een ballenkaart. Heeft u geen ballenkaart dan kunt u met een contactloze bankpas voor €1,50  24 ballen uit de automaat laten rollen.
Ballenkaarten kunnen worden aangeschaft en worden opgeladen bij de receptie.