Welkom op Golfclub Cromstrijen
Meer informatie en aanmelden

Zomergasten-arrangementDe 27 holes van Golfclub Cromstrijen liggen er - na het groeizame weer van de laatste weken én de tomeloze inzet van onze greenkeepers - onwaarschijnlijk mooi bij. En als ‘zomergast’ kunt u er, net als onze leden, onbeperkt gebruik van maken. Onze digitale ballenspiraal, exclusief voor leden, geldt in de zomerperiode ook voor u. Als geregistreerde zomergast hoeft u dus niet vooraf een starttijd te boeken maar kunt u spontaan naar de baan komen en spelen wanneer u wilt.
En niet te vergeten, na een heerlijk rondje golfen lekker nagenieten op ons panoramaterras met uitzicht op maar liefst vijf holes. En mocht u na een verkoelend drankje ook een hapje willen blijven eten, dan is uw eerste dagschotel voor onze rekening.
 
Als ‘zomergast’ van Golfclub Cromstrijen waant u zich een zomer lang volwaardig lid van onze mooie club. En om maximaal van het arrangement te genieten, biedt onze golfschool u bovendien de gelegenheid om tegen een scherpe prijs een uur privéles te nemen. Om de puntjes weer even op de i te zetten.

Het ‘zomergasten-arrangement’ geeft u acht weken onbeperkt speelrecht. Dat kost u slechts € 275. Het arrangement nog even samengevat:
  • onbeperkt spelen op de 18- en 9-holesbaan;
  • gebruik maken van de ballenspiraal (dus maximale flexibiliteit);
  • recht op voucher voor 1 uur privéles voor slechts € 55 bij een van onze pro’s (beiden PGA-A gekwalificeerd);
  • 1 x dagschotel in ons restaurant (Hole 19); 
  • gedurende de arrangementsperiode heeft u tevens het recht om eenmaal iemand te introduceren tegen het speciale leden-introductietarief ( €35 voor 18H / € 20 voor 9H). U ontvangt daarvoor een voucher op naam.
  • Deze aanbieding is alleen geldig in 2020. De uiterste ingangsdatum van het arrangement is 31 Augustus 2020. In welk geval de einddatum 25 Oktober is.
Aanbieding exclusief voor golfers die in 2017 t/m 2019 geen lid waren van Golfclub Cromstrijen.

Aanmelden als zomergast

U kunt onderstaand inschrijfformulier invullen als u zich wilt aanmelden als zomergast. U ontvangt een bevestiging, na betaling bij de receptie ontvangt u uw tassenlabel en vouchers.
 

Zomergast

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoonnummer *
Postcode *
Woonplaats *
E-mail *
NGF-nummer *
Handicap *
Wilt u gebruik maken van 1 uur privéles á € 55,-


Per wanneer wilt u gebruik maken van het arrangement? (vul datum in)
Beveiligingscode