Golflessen & Clinics

1 hole spelen 9-h baan

Privé les

25 of 50 minuten
Spelonderdelen bepaal jezelf met de Pro

APK clinic

Tips van de Pro's

Maandelijkse tips van onze Pro's

"Play Golf, Have Fun"

Het motto van onze PGA gecertificeerde golfprofessionals Paul Green en Roderick Peek. Wanneer je kiest voor één van de vele lesmogelijkheden of cursussen ervaar je zelf wat dat betekent.

Onze professionals maken gebruik van de modernste lesmethoden en geven les volgens het 9-stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Dit is een serie themalessen gericht op verbetering van je techniek en je zelfvertrouwen en dat leidt tot lagere scores. Voor de meer gevorderde golfer wordt bij de swinganalyse en -optimalisatie gebruik gemaakt van een FlightScope®, een electronisch systeem dat een groot aantal parameters zoals balvlucht, clubhoofdsnelheid, hoek van impact en de clubhoofdstand meet. De FlightScope® kan ook ingezet worden voor materiaaladvies en shaftselectie. Tevens zijn er lessen voor verbetering van het korte spel, het spelen met fairway woods en hybrides en het ver en recht slaan met de driver. Lessen kunnen individueel, in een kleine groep (max. 4 pers.) of als groepsles (5-10 pers.) worden verzorgd.