content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
14 juni 2023

Golfclub Cromstrijen brengt € 5.000 op voor het Hospice Hoeksche Waard

Golfclub Cromstrijen organiseert wedstrijd ten bate van Hospice Hoeksche Waard.


 
Op zaterdag 10 juni organiseerde het bestuur van Golfclub Cromstrijen voor alle leden van de vereniging en van de Golfschool een wedstrijd op de 18-holes baan van Golfclub Cromstrijen.
Alle deelnemers werden getrakteerd op een kop koffie bij binnenkomst en een walking dinner na afloop van de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd werden de deelnemers voorzien van een drankje in de baanbar en vers klaargemaakte snacks bij de Foodtruck van De Heeren van Beijerland; Jan van der Hee.
Het bestuur organiseert 1x per jaar zo’n wedstrijd voor haar leden en besloot er dit jaar een goed doel aan te verbinden. Het goede doel werd het Hospice Hoeksche Waard.
Alle deelnemers betaalden € 25,00 inschrijfgeld. Dit bedrag kwam volledig ten goede aan het Hospice. Ook de horeca van de golfclub deed een duit in het zakje en De Heeren van Beijerland doneerden ook een prachtig bedrag.
Na de prijsuitreiking werd bekend dat er in totaal € 3100,00 was opgehaald. Op het terras van de club ontstond een spontane actie en uiteindelijk kon er € 5.000,00 op de cheque worden geschreven.
Hospice Hoeksche Waard is onlangs uitgebreid van 4 naar 9 kamers. De inrichting binnen is inmiddels afgerond maar de tuin, wat nu nog een grasveld is, moet ook nog ingericht worden zodat de gasten van het Hospice kunnen genieten van het buiten zijn.

Het Hospice bedankt iedereen die deze dag tot een succes heeft gemaakt.

 
Golfclub Cromstrijen brengt € 5.000  op voor het Hospice Hoeksche Waard