Lustrumprogramma

La Grande Finale op 21 september!

Op 21 september vindt de laatste lustrumwedstrijd plaats, een 6bal spelend vanaf verschillende kleuren tees (regenboog). De lustrum- en wedstrijdcommissie organiseren met veel plezier deze wedstrijd voor alle leden van de club en van de golfschool. Spelers dienen in het bezit van baanpermissie te zijn. Aan 9H leden en GS leden wordt geen extra greenfee in rekening gebracht. Het maximum aantal deelnemers is 216 en dat aantal willen we halen! Hoe geweldig zou het zijn om met zoveel mensen in de baan te lopen, bedenkende dat deze 30 jaar geleden werd geopend. Na de wedstrijd borrelen en feesten we met z’n allen in het clubhuis en de tent die op het terras zal verrijzen. Er zijn verschillende muzikale optredens, een BBQ buffet en een grote dansvloer. U doet toch zeker ook mee? U kunt zich nog steeds opgeven.

Een paar praktische punten:

 • Parkeren: wilt u waar mogelijk een auto delen? We hebben veel parkeerplaatsen, maar het kan krap worden.
 • Inschrijven: iedere deelnemer dient zich in te schrijven bij de grote wedstrijdtafel boven in het restaurant. Niet op de trap blijven staan maar doorlopen het restaurant in. U zoekt het rijtje bij de tafel met de beginletter van uw achternaam.
 • Teamcaptains: aangegeven op de kaart en deze ontvangt de wedstrijdkaart. Er is 1 wedstrijdkaart per 6bal.
 • Handicarts: we doen ons uiterste best om gevolg te geven aan de verzoeken van iedereen. De combinatie handicart/voorkeur teamsamenstelling maken dit tot een uitdaging en we kunnen daarom helaas niet garanderen dat alle verzoeken worden gehonoreerd.
 • Tijd: rond 9:30 melden en niet later dan 10:00 uur.
 • Inschrijfgeld: voor de wedstrijd is € 10,00, graag gepast betalen bij de wedstrijdtafel.
 • Koffie: u ontvangt na betaling een muntje voor een kopje koffie/thee en wat lekkers.
 • Muntjes voor ’s avonds: aan de wedstrijdtafel kunt u ’s ochtends al muntjes kopen voor uw drankjes ’s avonds. De muntjes blijven een week geldig dus zorg voor een goede voorraad.
 • Welkomstpraatje en uitleg wedstrijd: om 10:15.
 • Groepsfoto: om 10:30 bij de ‘30’ achter hole 5.
 • Start wedstrijd: 11:00 shotgun.
 • Wedstrijdvorm: carrousel/regenboog. In verband met de doorloop graag bal oppakken als niet meer gescoord kan worden.
 • Baanbar en starters: de baanbar is vanzelfsprekend geopend en goed gevuld. Vanaf de baanbar wordt u weer gestart op de holes 4, 11 en 14. Wilt u zelf ook goed in de gaten houden wanneer u weer aan de beurt bent? De baanbar is open tot een kwartier voor het einde van de wedstrijd.
 • Pro’s: organiseren wedstrijdje voor hole 1. Ook daarna graag onmiddellijk weer starten.
 • Einde wedstrijd: voorzien voor 16:30. Enige uitloop is mogelijk. Wilt u na uw laatste hole meteen naar het clubhuis gaan? De muziek wacht al op u!
 • Kosten diner en borrelhap en feest: € 30,00 (itt. de aankondiging in de nieuwsbrief). Dit bedrag wordt van uw bartegoed afgeschreven. En voor de goede orde nog een keer: spelen = eten.
 • Borrel: vanaf 16:30, ook voor diegenen die niet aan de wedstrijd hebben meegedaan en wel komen mee feesten.
 • Douchen: tussen 16:30 en 18:30 en neem een eigen handdoek mee.
 • Kleding ’s avonds: heel graag feestelijk!
 • Huldiging van ons Hoofdklasse spelende jeugdteam, dat in de competitie 2e van heel Nederland geworden is: om 18:30.
 • Opening buffetten: na de huldiging, dus tussen 18: 45 en 19:00 uur. De buffetten staan opgesteld tot 21:00 en worden regelmatig bijgevuld.
 • Prijsuitreiking: in de loop van de avond.
 • Partners en anderen die niet deelnemen aan de wedstrijd: welkom! Graag rechtstreeks opgeven aan Marcel. Kosten eveneens € 30,00.
 • Receptie: na 10:00 gesloten, dus neem voldoende balletjes, tees, etc. zelf mee.


Het jaarprogramma ziet er als volgt uit


‘Eerst voor de snelle lezer een korte samenvatting:
 • 23 maart 2019: een 4BBB op alle drie de lussen, shotgun 14:00. Aangeklede borrel na.
 • 24 maart 2019: jeugd lustrumwedstrijd. Broodje en drankje.
 • 18 mei 2019: een Texas Scramble op de 18H baan, shotgun 12:00. Aansluitend een diner, gekookt en geserveerd door leden. Kunstexpositie.  
 • 22 juni 2019: een Texas Scramble mixed/member-guest, shotgun 11:00. Aansluitend diner.
 • 21 september 2019: Finaledag: afsluiting lustrum met een groots lustrumfeest.’
 • After Winter Party op 23 maart

Het eerste lustrumweekend zit erop en wat een geweldig weekend was het. Geen druppel regen, een baan vol met bloeiende struiken en bomen, nieuwe lustrumvlaggen in de holes met pinposities, de re-routing een feit. Eerst een goed bezochte nieuwe ledenlunch en een koek en zopie service op zaterdag (met rum!), een top DJ en drie uitstekende zangeressen, smeulende houtvuurtjes buiten, een uitgelaten sfeer binnen in het versierde clubhuis. Op zondag voor de jongere jeugdleden een parcours, voor de oudere een Texas Scramble wedstrijd op de 2e 9 van de 18H baan. Wat hebben we geweldige jeugdspelers die hun hand niet omdraaien voor een mooie par op een par 5! Op beide dagen zagen we stralende winnaars en winnaressen.

Dat waren op zaterdag 23 maart:
1e prijs 9H baan: Carla van Emmerik en Gabor van Os
1e prijs 1e 9 18H baan: Anke Kalverkamp en Bas Kruithof
1e prijs 2e 9 18H baan: Julian Rosas en Ian Machwirth
 • Jeugd Lustrum Winter Party op 24 maart

1e prijs parcours jongere jeugd: Dewi Peek en Kees Peek
1e prijs 2e 9 18H baan: Helene Vermeulen en Puck Vermeulen

Op naar het volgende lustrumevenement! De kookploeg is zorgvuldig aan het voorbereiden, kunstwerken zijn aangemeld en de lustrumcommissie gaat het serveren oefenen. Tot dan!
 • Door leden voor leden, koken, kunst en cultuur op 18 mei

Een Texas Scramble wedstrijd op de 18H baan voor alle leden van de vereniging en leden van de golfschool met een handicap. Shotgun om 12:00 uur. De wedstijdleiding deelt in. Tijdens de wedstrijd op de green naast het clubhuis een extra puttcompetitie, georganiseerd door onze pro’s! De baanbar is open voor een drankje en een klein fris hapje.
Géén extra dagcontributie voor leden met 9H speelrecht of leden van de golfschool. Na de wedstrijd een geweldig diner. Leden van de club koken de sterren van de hemel en de lustrumcommissie serveert, dit alles begeleid door een soul & jazz trio.

U kunt deze dag ook kunst van leden bewonderen en wie weet kopen. Leden worden van harte uitgenodigd om kunstwerken in te brengen. Zie voor het reglement en verdere voorwaarden hier. Voor de wedstrijd en het diner kunt u zich opgeven via de wedstrijdkalender. Kosten € 5,00 voor de wedstrijd en € 30,00 voor het diner, beide te betalen aan de wedstrijdtafel. Organisatie door de lustrumcommissie en de wedstrijdcommissie. De kleur van deze dag is geel. Iedereen speelt dus van de gele tees. Denk aan het maximale deelnemersaantal: 120! Dus wees er snel bij.
 
 • Mixed en Member-Guest: Fête de la Musique op 22 juni

Update prijswinnaars
Neary’s: Lenneke Braber, Helene Verschuren, Jeannette Plaisier, Jolet den Boer, Gerard Melkert, Fred Tinga, Cees den Ouden en Albert Pieket.
Overall 1e: Jeannette Plaisier, Heleen Melkert, Gerard Melkert, Julian Rosas.
2e: Marloes Verhoog, Agnes Reuser, Debora Verschoor, Janwillem Verschoor.
3e Hennie Verveer, Peter Verveer, Costic Toussaint.
Foto's van de wedstrijd staan in het ledengedeelte.

Bonjour! Een Texas Scramble op de 18H baan voor alle leden van de vereniging en leden van de golfschool met een handicap. Ontvangst tussen 9:30 en 10:00 uur met en kopje koffie en een verrukkelijke petit four. Shotgun om 11:00 uur. Opgeven als team is mogelijk vandaag. Leden kunnen samen met leden spelen, maar leden kunnen ook golfende vrienden of familieleden uitnodigen die geen lid zijn van onze vereniging. Per persoon nodigt u één gast uit. Handicap vereist. Géén extra dagcontributie voor leden met 9H speelrecht en leden van de golfschool.

Uit de baanbar klinken Franse chansons en de heerlijke geuren van Franse hapjes komen u tegemoet. Na de wedstrijd snelt u zich naar het terras waar de muziek al op u wacht en u uit onze lustrumglazen een toast uitbrengt op onze club! Op deze op een haar na langste dag is er óók tijdens het diner weer live music.
Kosten € 10,00 voor de wedstrijd en € 30,00 voor de coupe de champagne met een hapje én het diner.  

Nodigt u gasten van buiten de club of van buiten de golfschool uit, dan is daarnaast de dagcontributie voor al deze gasten € 10,00 pp. Inschrijfgeld voor de wedstrijd en dagcontributie gasten rekent u af aan de wedstrijdtafel. De kosten van het diner worden van het bartegoed afgeschreven. Vergeet niet de handicap van uw gasten te vragen! Organisatie door mixed commissie en lustrumcommissie. De kleur van deze dag is rood! Daarom slaat iedereen van de rode tees af. Dus doet u mee? Mais oui!!
 
 • La Grande Finale op 21 september

Een geweldige golfdag voor alle leden van de vereniging en alle leden van de golfschool, mits in het bezit van baanpermissie, op de 18H baan. De baanbar is open. Géén extra dagcontributie voor leden met 9H speelrecht en leden van de golfschool. Na de wedstrijd barst het grote lustrumfeest los met een of meerdere bands, de uitslag van de fotowedstrijd, en vele verrassingen. Organisatie door de lustrumcommissie, de wedstrijdcommissie en het bestuur. De kleuren van deze dag zijn de kleuren van de tees. Nadere informatie wordt in de loop van het lustrumjaar gegeven, dus houd u deze site in de gaten!

Voor al deze evenementen geldt: een uur voor de starttijd melden en spelen = eten.