Lustrumprogramma

Het jaarprogramma ziet er als volgt uit


‘Eerst voor de snelle lezer een korte samenvatting:
  • 23 maart 2019: een 4BBB op alle drie de lussen, shotgun 14:00. Aangeklede borrel na.
  • 24 maart 2019: jeugd lustrumwedstrijd. Broodje en drankje.
  • 18 mei 2019: een Texas Scramble op de 18H baan, shotgun 12:00. Aansluitend een diner, gekookt en geserveerd door leden. Kunstexpositie.  
  • 22 juni 2019: een Texas Scramble mixed/member-guest, shotgun 11:00. Aansluitend diner.
  • 21 september 2019: Finaledag: afsluiting lustrum met een groots lustrumfeest.’
  • After Winter Party op 23 maart

Drie parallelle 4BBB wedstrijden over 9 holes op de 18H en 9H baan voor alle leden van de vereniging en leden van de golfschool mits in het bezit van handicap of baanpermissie. Leden van de golfschool en leden met 9H speelrecht betalen géén extra dagcontributie. Shotgun start om 14:00 uur. Indeling door de lustrumcommissie op handicap. De laagste handicappers spelen de laatste 9 holes van de 18H baan, spelers met een gemiddelde handicap spelen de eerste 9 holes van de 18H baan en heeft u een hogere handicap of baanpermissie, dan speelt u op de 9H baan.
Warme drankjes worden in de baan geserveerd. Na de wedstrijd gaan we over tot de prijsuitreiking en de borrel in winterse stijl, in en rond het clubhuis. Glühwein, warme chocola, winterse happen staan voor je klaar en in onze skihut vindt u een DJ die de voeten van de vloer krijgt. Nog nooit gedanst op uw  skischoenen, neem dan uw pantoffels mee of warme laarzen.

Feest mee bij een knappend vuur en geef u op via de wedstrijdkalender of, mocht u niet kunnen inloggen, via het secretariaat. Kosten € 5,00 voor de wedstrijd en € 15,00 voor de winterse happen. De inschrijfkosten voor de wedstrijd betaalt u op de dag zelf contant aan de wedstrijdtafel, de kosten van de winterse happen worden met uw bartegoed verrekend. Niet golfende partners en leden van de golfschool die nog geen baanpermissie hebben zijn van harte welkom tegen betaling van €15,00. Zij moeten zich wel even, in verband met de planning van de catering, opgeven bij Marcel via info@hole19.nl . Organisatie door de lustrumcommissie en de introductiecommissie. De kleur van deze dag is blauw! Dat betekent dat iedereen van de blauwe tees afslaat. Klik hier voor de poster.
  • Jeugd Lustrum Winter Party op 24 maart

Een Texas Scramble winterwedstrijd voor jeugdleden van de vereniging en de golfschool, samen met hun golfende (minimaal baanpermissie) ouders. Golft jouw vader of moeder niet of is hij/zij verhinderd, dan zoeken we een gezellige oplossing. Shotgun start om 12:30 uur op de tweede 9 van de 18H baan. Na de wedstrijd de prijsuitreiking, een drankje en een broodje. Kosten € 10,00 per koppel, te betalen aan de wedstrijdtafel. Verdere informatie bij Roderick. Organisatie Roderick, Petra v.d. Kieboom c.s. en lustrumcommissie.
 
  • Door leden voor leden, koken, kunst en cultuur op 18 mei

Een Texas Scramble wedstrijd op de 18H baan voor alle leden van de vereniging en leden van de golfschool met een handicap. Shotgun om 12:00 uur. De wedstijdleiding deelt in. Tijdens de wedstrijd op de green naast het clubhuis een extra puttcompetitie, georganiseerd door onze pro’s! De baanbar is open voor een drankje en een klein fris hapje.
Géén extra dagcontributie voor leden met 9H speelrecht of leden van de golfschool. Na de wedstrijd een geweldig diner. Leden van de club koken de sterren van de hemel en de lustrumcommissie serveert, dit alles begeleid door een soul & jazz trio.

U kunt deze dag ook kunst van leden bewonderen en wie weet kopen. Leden worden van harte uitgenodigd om kunstwerken in te brengen. Zie voor het reglement en verdere voorwaarden hier. Voor de wedstrijd en het diner kunt u zich opgeven via de wedstrijdkalender. Kosten € 5,00 voor de wedstrijd en € 30,00 voor het diner, beide te betalen aan de wedstrijdtafel. Organisatie door de lustrumcommissie en de wedstrijdcommissie. De kleur van deze dag is geel. Iedereen speelt dus van de gele tees. Denk aan het maximale deelnemersaantal: 120! Dus wees er snel bij.
 
  • Mixed en Member-Guest: Fête de la Musique op 22 juni

Bonjour! Een Texas Scramble op de 18H baan voor alle leden van de vereniging en leden van de golfschool met een handicap. Ontvangst tussen 9:30 en 10:00 uur met en kopje koffie en een verrukkelijke petit four. Shotgun om 11:00 uur. Opgeven als team is mogelijk vandaag. Leden kunnen samen met leden spelen, maar leden kunnen ook golfende vrienden of familieleden uitnodigen die geen lid zijn van onze vereniging. Per persoon nodigt u één gast uit. Handicap vereist. Géén extra dagcontributie voor leden met 9H speelrecht en leden van de golfschool.

Uit de baanbar klinken Franse chansons en de heerlijke geuren van Franse hapjes komen u tegemoet. Na de wedstrijd snelt u zich naar het terras waar de muziek al op u wacht en u uit onze lustrumglazen een toast uitbrengt op onze club! Op deze op een haar na langste dag is er óók tijdens het diner weer live music.
Kosten € 10,00 voor de wedstrijd en € 30,00 voor de coupe de champagne met een hapje én het diner.  

Nodigt u gasten van buiten de club of van buiten de golfschool uit, dan is daarnaast de dagcontributie voor al deze gasten € 10,00 pp. Inschrijfgeld voor de wedstrijd en dagcontributie gasten rekent u af aan de wedstrijdtafel. De kosten van het diner worden van het bartegoed afgeschreven. Vergeet niet de handicap van uw gasten te vragen! Organisatie door mixed commissie en lustrumcommissie. De kleur van deze dag is rood! Daarom slaat iedereen van de rode tees af. Dus doet u mee? Mais oui!!
 
  • La Grande Finale op 21 september

Een geweldige golfdag voor alle leden van de vereniging en alle leden van de golfschool, mits in het bezit van baanpermissie, op de 18H baan. De baanbar is open. Géén extra dagcontributie voor leden met 9H speelrecht en leden van de golfschool. Na de wedstrijd barst het grote lustrumfeest los met een of meerdere bands, de uitslag van de fotowedstrijd, en vele verrassingen. Organisatie door de lustrumcommissie, de wedstrijdcommissie en het bestuur. De kleuren van deze dag zijn de kleuren van de tees. Nadere informatie wordt in de loop van het lustrumjaar gegeven, dus houd u deze site in de gaten!

Voor al deze evenementen geldt: een uur voor de starttijd melden en spelen = eten.