Korte introductie

Geschiedenis en korte introductie

De vereniging Golfclub Cromstrijen bestaat dertig jaar. De oprichtingsvergadering vond plaats op 28 februari 1989. Even daarvoor, op 18 februari, ging al de eerste spade de grond in. Op 31 augustus 1991 opende Prins Johan Friso onder grote belangstelling onze baan. Door de leden van het eerste uur is destijds heel veel werk verzet, samen met baanarchitect Tom McAuley. De baan is in de loop der jaren prachtig tot wasdom gekomen, waarvan de huidige leden en gasten naar hartenlust kunnen genieten.

Een verjaardag vier je! Daarom heeft de lustrumcommissie, samen met het bestuur en andere commissies, een sportief en feestelijk programma samengesteld waaraan eigenlijk ieder lid gewoon moet meedoen. Om iedereen ter wille te zijn hebben we het programma verdeeld over het jaar. Kunt u de ene keer niet? Dan doet u een volgende keer mee. Ja toch? En het gaat niet alleen om golfen, ook koken, kunst en fotograferen komen aan bod. Kijk snel bij het lustrumprogramma voor een up to date overzicht.