Het lustrumlied, de fotowedstrijd, de kunstexpositie en lustrumartikelen

Lustrumlied

Het lustrumlied is al uit volle borst gezongen tijdens de nieuwjaarsreceptie. En dat wordt iedere lustrumdag herhaald, dus oefenen maar. De tekst vindt u hier.

Fotowedstrijd

Alle leden worden uitgenodigd om mee te doen aan de fotowedstrijd met als thema: Onze leden, onze baan!' De wedstrijd is opgedeeld in drie perioden, een periode tot 1 april, een periode tot 1 juli en een periode tot 10 september. Aan het eind van iedere periode worden door de zeer deskundige jury de 10 beste periodefoto’s gekozen. Dit betekent dat de jury dus tijdens La Grande Finale 30 foto’s heeft waaruit een keuze moet worden gemaakt. Om de jury niet te veel werk te geven mag iedereen over de hele periode, dus tot 10 september, in totaal maximaal 10 foto’s inleveren. Als iedereen dat doet wordt het al een mega klus! De foto’s worden digitaal gezonden naar het secretariaat onder vermelding van ‘fotowedstrijd’. De prijsuitreiking vindt plaats op 21 september tijdens het grote lustrumfeest.  Het fotoreglement tref je hier aan.

Kunstexpositie

Onze leden zijn niet alleen bevlogen spelers of gezelligheidsgolfers, zij kunnen nog zoveel meer! De lustrumcommissie organiseert een kunstexpositie met werk van onze eigen kunstenaars in de periode van 11 – 25 mei. Wilt u exposeren? Dan zijn wij heel blij met u en lees snel het kunstreglement hier.

Lustrumartikelen

De receptie verkoopt de meest mooie lustrumballetjes. Per doosje van 3 slechts € 6,00!
Heeft u verder nog geen lustrumshirt of lustrumtrui kunnen bemachtigen? Wie weet is er van de limited edition nog net in uw maat een shirt of trui beschikbaar. Stel u in verbinding met de receptie.