Het lustrumlied, de fotowedstrijd, de kunstexpositie en lustrumartikelen

Lustrumlied

Het lustrumlied is al uit volle borst gezongen tijdens de nieuwjaarsreceptie. En dat wordt iedere lustrumdag herhaald, dus oefenen maar. De tekst vindt u hier.

Fotowedstrijd

De voor het lustrumjaar aangekondigde fotowedstrijd vindt, in verband met het geringe aantal ingezonden foto’s, geen doorgang.

Kunstexpositie

Onze leden zijn niet alleen bevlogen spelers of gezelligheidsgolfers, zij kunnen nog zoveel meer! De lustrumcommissie organiseert een kunstexpositie met werk van onze eigen kunstenaars in de periode van 11 – 25 mei. Wilt u exposeren? Dan zijn wij heel blij met u en lees snel het kunstreglement hier.

Lustrumartikelen

De receptie verkoopt de meest mooie lustrumballetjes. Per doosje van 3 slechts € 6,00!
Heeft u verder nog geen lustrumshirt of lustrumtrui kunnen bemachtigen? Wie weet is er van de limited edition nog net in uw maat een shirt of trui beschikbaar. Stel u in verbinding met de receptie.