NGF-registratie vrije golfer

Bij Golfclub Cromstrijen kunnen golfers die geen lid van de vereniging zijn, maar wel in het bezit zijn van minimaal baanpermissie, voor een bedrag van € 67,50 (inclusief voucher 18-holesbaan) per jaar een NGF-registratie aanvragen. Indien u een NGF registratie bij een andere vereniging of golforganisatie heeft, dan dient u zich daar eerst uit te schrijven om een NGF pasje bij onze vereniging te kunnen krijgen. Onze vereniging behoudt zich het recht voor om, zonder opgave van redenen, een aanvraag niet in behandeling te nemen.

Na uw inschrijving:

• melden wij u aan bij de Nederlandse Golf Federatie
  • kunt u uw digitale NGF-pas downloaden in de Golf.nl app
  • ontvangt u -na betaling van de factuur- een dagkaart voucher voor de 18-holesbaan
  • verzorgen wij uw handicapregistratie*
  • valt u onder de NGF WA-golfverzekering met werelddekking
  • heeft u gratis toegang tot www.degolfacademie.nl
  • kunt u gratis gebruikmaken van alle oefenfaciliteiten van Golfclub Cromstrijen

EGA Handicapsysteem

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) is verantwoordelijk voor het bepalen van het handicapbeleid in Nederland. De NGF heeft voor spelers die geen lid zijn van een club een samenvatting van het EGA Handicap Systeem 2012 opgesteld.

NGF-registratie

Geboortedatum *