9-holes speelrecht

Met het 9-holes lidmaatschap kunt u onbeperkt spelen op de 9-holes baan. Voor het aangaan van het lidmaatschap dient u participaties aan te schaffen. Jaarlijks betaalt u contributie, NGF-bijdrage en een horecabijdrage. De horecabijdrage wordt als tegoed op uw naam in de kassa van het restaurant geboekt en dient binnen twee jaar te worden verbruikt.

• Onbeperkt gebruik van 9-holes baan en oefenfaciliteiten
  • Deelname aan 9-holes baan wedstrijden
  • Op 11 golfbanen van hospitalitychain spelen tegen introductietarief
  • Mogelijkheid om voor € 100,00 een 5-rittenkaart aan te schaffen voor de18-holes baan, ook te gebruiken tijdens georganiseerde evenementen
  • Contributie mag per maandelijkse incasso worden voldaan
  • 2 participaties mogen in resterende kwartalen van hetzelfde kalenderjaar worden voldaan
Categorie ledenAantal participatiesJaarcontributieNGF bijdrage Horecabijdrag
27 jaar en ouder2 stuks€ 665,00€ 18,00€ 75,00
*  Bij maandelijkse betaling; 1ste maand inclusief NGF- en horecabijdrage, het maandtarief wordt aangepast naar gelang de maand waarin het lidmaatschap wordt aangegaan. Het betreft een jaarcontributie en geen maandabonnement.
* Alle tarieven zijn excl. participaties á € 200,00 p/stuk. Benodigd 2 participaties voor 9-holes speelrecht en 5 participaties voor 27-holes speelrecht. De participaties mogen gespreid per kwartaal in hetzelfde kalenderjaar worden voldaan. De eerste participatie wordt in de eerste maandelijkse incasso verrekend.
* Tarieven zijn gebaseerd op dit jaar, nieuwe contributietarieven worden tijdens de najaars algemene vergadering bepaald.

Twilight lidmaatschap met 9-holes speelrecht

Heeft u minder tijd om overdag te spelen dan is het twilight lidmaatschap het beste alternatief. Tijdens de zomertijd kunt u spelen vanaf 16:00 uur en in de wintertijd kunt u spelen vanaf 13:00 uur.

Lidmaatschap 9-holes Twilight speelrecht

• Onbeperkt gebruik van 9-holes baan en oefenfaciliteiten
  • Spelen in zomerseizoen na 16:00 u. en winterseizoen na 13:00 u.
  • Deelname aan 9-holes wedstrijden, echter start voor twilight tijden met bijbetaling van € 10,00
  • Op 11 golfbanen van hospitalitychain spelen tegen introductietarief
  • Mogelijkheid om voor € 100,00 een 5-rittenkaart aan te schaffen voor de 18-holes baan ook tegebruiken tijdens georganiseerde evenementen.
  • Contributie mag per maandelijkse incasso worden voldaan
Categorie ledenAantal participatiesJaarcontributieNGF bijdrage Horecabijdrag
27 jaar en ouder2 stuks€ 435,00€ 18,00€ 75,00
*  Alle tarieven zijn excl. participaties á € 200,00 p/stuk. Benodigd 2 participaties voor 9-holes speelrecht en 5 participaties voor 27-holes speelrecht. De participaties mogen gespreid per kwartaal in hetzelfde kalenderjaar worden voldaan. De eerste participatie wordt in de eerste maandelijkse incasso verrekend.

Lid worden

Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden en zijn tevens verkrijgbaar bij het secretariaat en worden desgewenst naar uw huisadres of e-mail gestuurd. Mocht u nog andere vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen! Het secretariaat is bereikbaar via telefoonnummer 0186 - 65 44 55 of via e-mail: info@golfclubcromstrijen.nl