Introductielidmaatschap 9 en 27 holes

Golfen in de prachtige Hoeksche Waard en Groot Rotterdam bij Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen, een golfparel in de regio. In het bezit van twee uitdagende banen met in totaal 27-holes, moderne oefenfaciliteiten, gastvrij clubhuis en een heerlijk terras dat uitkijkt over meerdere holes. Kom genieten van de golfsport en doe mee in het verenigingsleven waarbij je nieuwe vriendschappen maakt en aan je gezondheid werkt!
Golfclub Cromstrijen is onderscheidend in haar actieve verenigingsleven, prachtige natuur, de vele activiteiten en daarnaast altijd ruimte om te kunnen spelen middels een digitale ballenspiraal ten opzichte van starttijd reserveringen.  En…. de aanwezigheid van twee banen waarop nooit gelijktijdig activiteiten zijn.

Topbanen van Nederland

Twee prachtige golfbanen waar al jaren hard wordt gewerkt om bij de Topbanen van Nederland te blijven. Niet zonder succes, maar we blijven doorgaan met het verbeteren en innoveren aan de banen!

Spelregels Introductielidmaatschap

• Volledig speelrecht o.a. deelname aan wedstrijden.
  • Betaling via automatische incasso.
  • 9H Na 24 maanden worden de participaties op uw naam gesteld en wordt de contributie verlaagd tot € 58,50 per maand.
  • 27H Na 36 maanden bent u in het bezit van de participatiebewijzen en wordt de contributie verlaagd tot € 97,50 per maand.
  • Tarieven zijn gebaseerd op dit jaar, nieuwe contributietarieven worden tijdens de najaars algemene vergadering bepaald.

Lidmaatschap 9-holes speelrecht

• Onbeperkt gebruik van 9-holes baan en oefenfaciliteiten
  • Deelname aan 9-holes baan wedstrijden georganiseerd door de golfclub
  • Op 11 golfbanen van de hospitality chain spelen tegen introductietarief
  • Mogelijkheid om voor € 100,00 een 5-rittenkaart aan te schaffen voor de18-holes baan ook te gebruiken tijdens georganiseerde evenementen
  • Na 24 maanden worden twee participaties op uw naam gesteld en wordt de contributie verlaagd tot € 58,50 per maand.

Lidmaatschap 27-holes speelrecht

• Onbeperkt gebruik van de 18- en 9-holes baan en alle oefenfaciliteiten
  • Deelname aan 27-holes baan wedstrijden georganiseerd door de golfclub
  • Op 11 golfbanen van de hospitality chain spelen tegen introductietarief
  • Na 36 maanden worden vijf participaties op uw naam gesteld en wordt de contributie verlaagd tot € 97,50 per maand.

Introductielidmaatschap 9 en 27 holes