Introductielidmaatschap 9-en 27-holes

Golfen in de prachtige Hoeksche Waard bij Golfclub Cromstrijen, een golfparel in de regio. In het bezit van twee uitdagende banen met in totaal 27 holes, moderne oefenfaciliteiten, gastvrij clubhuis en een heerlijk terras dat uitkijkt over meerdere holes. Kom genieten van de golfsport, de prachtige natuur en doe mee in het actieve verenigingsleven waarbij u nieuwe vriendschappen maakt en aan uw gezondheid werkt!

Topbanen van Nederland

Twee prachtige golfbanen waar al jaren hard wordt gewerkt om bij de Topbanen van Nederland te blijven. Niet zonder succes, maar we blijven doorgaan met het verbeteren en innoveren aan de banen!

Spelregels Introductielidmaatschap

• Volledig speelrecht o.a. deelname aan wedstrijden.
  • Betaling via automatische incasso.
  • 9H: Na 24 maanden én bij voortzetting van het lidmaatschap bent u in het bezit van de participatiebewijzen en wordt de contributie verlaagd tot het dan geldende maandtarief conform het reguliere lidmaatschap.
  • 27H: Na 36 maanden én bij voortzetting van het lidmaatschap bent u in het bezit van de participatiebewijzen en wordt de contributie verlaagd tot het dan geldende maandtarief conform het reguliere lidmaatschap.
  • Tarieven zijn gebaseerd op dit jaar, nieuwe contributietarieven worden tijdens de najaars algemene vergadering bepaald.
  • Zodra u de benodigde participaties bezit, bent u ‘gewoon lid’ zoals bedoeld in artikel 5 van de statuten en heeft u vergader- en stemrecht.

Lidmaatschap 9-holesspeelrecht

• Onbeperkt gebruik van 9-holesbaan en oefenfaciliteiten
  • Deelname aan 9-holesbaan wedstrijden georganiseerd door de golfclub
  • Op 11 golfbanen van de hospitality chain spelen tegen introductietarief
  • Mogelijkheid om voor € 100,00 een 5-rittenkaart aan te schaffen voor de18-holes baan ook te gebruiken tijdens georganiseerde evenementen
  • Contributie per maand € 69,50
  • Na 24 maanden worden twee participaties op uw naam gesteld en wordt de contributie verlaagd tot het dan geldende maandtarief conform het reguliere lidmaatschap.

Jeugdlidmaatschap 27-holes speelrecht:

• Onbeperkt gebruik van de 18- en 9-holesbaan en alle oefenfaciliteiten
  • Deelname aan 9- en 18-holesbaan wedstrijden georganiseerd door de golfclub
  • Van 6 tot en met 17 jaar: € 30,00 per maand 1 participatie na 12 maanden
  • Van 18 tot en met 21 jaar: € 45,00 per maand 2 participaties na 24 maanden
  • Van 22 tot en met 26 jaar: € 65,00 per maand 3 participaties na 36 maanden
  • Na resp. 12, 24 of 36 maanden worden de participaties op naam gesteld en wordt de contributie verlaagd tot het dan geldende maandtarief conform het reguliere lidmaatschap.

Lidmaatschap 27-holesspeelrecht

• Onbeperkt gebruik van de 18- en 9-holesbaan en alle oefenfaciliteiten
  • Deelname aan 9- en 18-holesbaan wedstrijden georganiseerd door de golfclub
  • Op 11 golfbanen van de hospitality chain spelen tegen introductietarief
  • Contributie per maand € 120,00
  • Na 36 maanden worden vijf participaties op uw naam gesteld en wordt de contributie verlaagd tot het dan geldende maandtarief conform het reguliere lidmaatschap.
Introductielidmaatschap 9-en 27-holes