Volledige complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de afgekondigde of met klem geadviseerde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten het volledige complex te sluiten tot en met 28 april.

Marshal workshop 29 april 2020

Beste marshals

De NGF incompany workshop marshalling juni 2019, op onze club was een groot succes! Ruim 20 marshals verdiepten zich in theorie en praktijksituaties, Herkenbare situaties uit de praktijk en zelf ervaren door marshals op onze golfclub, werden nagespeeld door de workshopleiders van de NGF. Het rollenspel geeft ook inzicht in eigen functioneren, herkenning en bruikbare adviezen voor een zelfverzekerde marshal die zich prettig voelt in de baan.

Niet alle marshals waren in de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop. Speciaal voor hen organiseren we op 29 april 2020 een nieuwe workshop. We benadrukken nog eens dat deze workshop, speciaal toegespitst op onze golfclub, een must is voor een goed marshalschap. Gezien vanuit de samenwerking met de medewerkers zijn wij van mening dat iedere marshal minimaal éénmaal de workshop dient te volgen. Uiteraard bent u ieder jaar van harte welkom. De kosten worden gedragen door onze club. Via onderstaand  inschrijfformulier kunt u tot uiterlijk 10 maart uw aanwezigheid aangeven.

Hartelijke groet,
Niels von Hombracht en Ton Snoeij

Programma:
  • 10.00 uur inloop
  • 10.30 uur aanvang workshop
  • 12.00 uur kleine lunch
  • 16.30 uur einde workshop en borrel

Marshal Workshop

Vink uw optie aan *

Indien u niet aanwezig kunt zijn, wilt u a.u.b de reden van afwezigheid invullen. Bij voorbaat dank.
Voornaam *
Tussenvoegsel