Welkom op Golfclub Cromstrijen
Gastspelers zijn van harte welkom op Golfclub Cromstrijen op alle dagen van de week. U kunt uw starttijd 14 dagen van tevoren online reserveren.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Reserveer hier uw starttijd

Marshal workshop 29 april 2020

Beste marshals

De NGF incompany workshop marshalling juni 2019, op onze club was een groot succes! Ruim 20 marshals verdiepten zich in theorie en praktijksituaties, Herkenbare situaties uit de praktijk en zelf ervaren door marshals op onze golfclub, werden nagespeeld door de workshopleiders van de NGF. Het rollenspel geeft ook inzicht in eigen functioneren, herkenning en bruikbare adviezen voor een zelfverzekerde marshal die zich prettig voelt in de baan.

Niet alle marshals waren in de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop. Speciaal voor hen organiseren we op 29 april 2020 een nieuwe workshop. We benadrukken nog eens dat deze workshop, speciaal toegespitst op onze golfclub, een must is voor een goed marshalschap. Gezien vanuit de samenwerking met de medewerkers zijn wij van mening dat iedere marshal minimaal éénmaal de workshop dient te volgen. Uiteraard bent u ieder jaar van harte welkom. De kosten worden gedragen door onze club. Via onderstaand  inschrijfformulier kunt u tot uiterlijk 10 maart uw aanwezigheid aangeven.

Hartelijke groet,
Niels von Hombracht en Ton Snoeij

Programma:
  • 10.00 uur inloop
  • 10.30 uur aanvang workshop
  • 12.00 uur kleine lunch
  • 16.30 uur einde workshop en borrel

Marshal Workshop

Vink uw optie aan *

Indien u niet aanwezig kunt zijn, wilt u a.u.b de reden van afwezigheid invullen. Bij voorbaat dank.
Voornaam *
Tussenvoegsel