Welkom op Golfclub Cromstrijen
Gastspelers zijn van harte welkom op Golfclub Cromstrijen op alle dagen van de week. U kunt uw starttijd 14 dagen van tevoren online reserveren.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Reserveer hier uw starttijd

Golfregels

Het is belangrijk om de golfregels te leren, omdat je je eigen scheidsrechter bent in het golf. In lastige situaties moet je weten wat je mag doen om zo het spel eerlijk te kunnen spelen. Het leren van de golfregels lijkt moeilijker dan het is. De regels leren via 9 holes in plaatjes helpt je snel op een goede manier de baan in.

H1: weten voor je begint              H2: de ideale hole                        H3: als (bijna) alles misgaat

H4: onspeelbare bal                    H5: hindernissen                          H6: losse natuurlijke voorwerpen

H7: obstakels                               H8: oeps... foutje!                         H9: de finale

Test je golfkennis hier.