Opfriscursus

In de opfriscursus komen in lessen van 55 minuten alle aspecten van het golfspel aan bod. De cursus bestaat uit 5 lessen en is precies wat het zegt ,de opfris van uw golfspel. De cursus heeft betrekking op de alle gebieden van het golfspel (putt, chip, bunker woods and baan). U gaat zelfverzekerd het nieuwe seizoen in. Betere scores gloren aan de horizon.
  • Putten: maximaal 2 putts per hole
  • Kort spel: chip and run
  • Bunker: in 1 keer uit de bunker
  • Woods: rechter en verder slaan
  • Baanles: scoren in de praktijk

Lesdata

In overleg

Lestarief

Het is mogelijk om groepen van 1 tot 4 (of meer) personen zelf samen te stellen; data kunnen dan voor jouw eigen groep met de pro afgesproken worden. Bij groepen tot 4 deelnemers wordt het privéles tarief gehanteerd. Bij groepen van 5 tot maximaal 8 deelnemers is het tarief € 75,00 per deelnemer. Als ook van de baan gebruik gemaakt wordt, betalen niet-leden € 20,00 extra voor een greenfee.

Opgave kan rechtstreeks bij de pro, of via de golfschool 0186 - 65 44 55 of via e-mail golfschool@golfclubcromstrijen.nl.
Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de golfschool. Wij informeren u graag verder.