...

GC Cromstrijen LADIES OPEN en LANDELIJKE OMA/NOMA finale
vrijdag 23 september 2022
ten  bate van SOS KINDERDORPEN

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan dit gezellige 18 holes stableford  golf evenement. Deze wedstrijd is alleen voor dames: OMA’s of niet-OMA’s: voor iedere vrouw, die SOS KINDERDORPEN een warm hart toe draagt!

Finalisten van de lokale OMA/NOMA golfwedstrijden worden uitgenodigd en spelen een aparte wedstrijd voor de landelijke SOS OMA/NOMA bokaal. Overige dames spelen om de Ladies Open GCC trofee.

Er wordt in een shotgun gespeeld, starttijd 12.00 uur, welkom met koffie en lekkers vanaf 10.30 uur. In onze baanbar krijgt u onderweg een lekkere versnapering en na afloop een hapje en drankje. Een eventueel diner is voor eigen rekening; menu keuze kan op de wedstrijddag aangegeven worden. Voor deze golfdag betaalt u € 72,50 waarvan € 15 voor SOS kinderdorpen. (Dit bedrag wordt niet gerestitueerd bij afzegging, overige kosten wel).

Golfdiva zal aanwezig zijn met de bekende Roze Car en mooie collectie golfkleding. Ook is er na afloop een verloting en/of veiling van mooie artikelen tbv SOS kinderdorpen.

Uw inschrijving is akkoord na overmaking van € 72,50 naar rekeningnummer NL96ASNB8831888234 t.n.v. I. van Lubeek en/of M. Kooren, ten behoeve van SOS KINDERDORPEN en door een mailtje met vermelding van uw naam, hcp, homecourse en voor welke wedstrijd u inschrijft naar dc@golfclubcromstrijen.nl

Marlène de Vin, Ingeborg van Lubeek en Mascha Ghering