Welkom op Golfclub Cromstrijen
Gastspelers zijn van harte welkom op Golfclub Cromstrijen op alle dagen van de week. U kunt uw starttijd 14 dagen van tevoren online reserveren.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Reserveer hier uw starttijd

Hospitality chain

Hospitality Chain: Golfclub Cromstrijen werkt samen met een aantal gerenommeerde clubs in Nederland. Dit heeft geresulteerd in een regeling waarbij gastvrijheid wordt verleend aan de leden van de volgende onderstaande verenigingen. Oosterhoutse golfclub is aangesloten bij de Hospitality Chain en bij de Golf Circle. Op de kaart zijn de golfbanen van de Hospitality Chain aangegeven in het donker paars.

Starttijd reserveren

U kunt starttijden reserveren via twee opties.
1) 9 holes op de 18-holesbaan (start vanaf hole 10): online via GolfGo of ikgagolfen.nl.
Reserveer vanaf twee dagen van tevoren.
2) Overige starttijden (op 9- en 18-holesbaan): bel met de receptie (0186 – 654455).
Reserveer vanaf één dag van tevoren.

Lees hier het golfprotocol voor gastspelers.