Welkom op Golfclub Cromstrijen
Het golfcomplex is geopend. De kleedkamers, douches en golfshop zijn tot nadere berichtgeving gesloten.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 15 maart geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Hospitality chain

----

Hospitality Chain: Golfclub Cromstrijen werkt samen met een aantal gerenommeerde clubs in Nederland. Dit heeft geresulteerd in een regeling waarbij gastvrijheid wordt verleend aan de leden van de volgende onderstaande verenigingen. Op de kaart zijn de golfbanen van de Hospitality Chain aangegeven in het donker paars.

Starttijd reserveren

U kunt starttijden online reserveren via ikgagolfen.nl.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Lees hier het golfprotocol voor gastspelers.