Volledige complex gesloten t/m 6 april 2020.
Vanwege de afgekondigde of met klem geadviseerde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten het volledige complex te sluiten tot en met 6 april.

Hospitality chain

Hospitality chain: Golfclub Cromstrijen werkt samen met een aantal gerenommeerde clubs in Nederland. Dit heeft geresulteerd in een regeling waarbij gastvrijheid wordt verleend aan de leden van de volgende onderstaande verenigingen. Oosterhoutse golfclub is aangesloten bij de hospitalitychain en bij de Golf Circle. Op de kaart zijn de golfbanen van de Golf Circle aangegeven in het donker paars.
  Gasten van bovenstaande clubs kunnen een dagkaart aanschaffen tegen het hospitalitytarief. Op zon- en feestdagen vanaf 13:00 uur.
Onze vereniging maakt geen gebruik van starttijden (uitzondering groepen), de speelvolgorde is op basis van binnekomst na aanmelding bij de digitale ballenspiraal. Indien u iets eerder komt dan de gewenste speeltijd, kunt u gebruik maken van het restaurant en alle oefenfaciliteiten. Daarna kunt u rond de gewenste speeltijd afslaan. Bloktijden voor clubwedstrijden, NGF- wedstrijden, bedrijfsdagen etc staan gereserveerd, om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om de baankalender te raadplegen of telefonische contact op te nemen met de receptie.