Welkom op Golfclub Cromstrijen
Gastspelers zijn van harte welkom op Golfclub Cromstrijen op alle dagen van de week. U kunt uw starttijd 14 dagen van tevoren online reserveren.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Reserveer hier uw starttijd

Handicarts

Wij hebben 16 handicarts tot onze beschikking die u kunt reserveren in uw eigen stichting handicart portaal. Golfers die lid zijn van Stichting Handicart betalen een gereduceerd tarief. Een Handicartpas van Stichting Handicart geeft u de mogelijkheid om tegen gereduceerde tarieven een Handicart te huren bij een golfclub.

GPS

De handicarts maken gebruik van GPS signalering. De GPS wordt alleen gebruikt om de lokatie van de handicarts te traceren. Tijdens het rijden van een ronde levert dit geen beperkingen op.

€ 4,50 p.p indien lid van stichting handicart
€ 12,00 p. handicart waarvan één persoon lid van stichting handicart
€ 25,00 p. handicart geen lid

Handicartpas aanvragen

U kunt een Handicartpas aanvragen via deze website.