Volledige complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de afgekondigde of met klem geadviseerde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten het volledige complex te sluiten tot en met 28 april.

Gastspelers

Welkom

Gastspelers zijn van harte welkom om de uitdaging aan te gaan op de Championship Course en op de mooie Compact Course. U kunt geen starttijd te reserveren, wij werken met een digitale ballenspiraal. Na aanmelding bij de receptie krijgt u een flightnummer mee. Het kan echter zijn dat de baan is gesloten of dat er een wedstrijd wordt gehouden, controleert u voor bezoek de baankalender om teleurstellingen te voorkomen. Via de receptie is het mogelijk om een handicart te reserveren.

Zon- en feestdagen

Op zon-en feestdagen kunnen gasten starten vanaf 13:00 uur.  Arriveert u eerder, dan kunt u inslaan op de driving range, putten of van een lunch genieten in het restaurant.

Toegang buiten openingstijden van de receptie

Indien de receptie is gesloten kunt u in het clubhuis terecht om uw dagcontributiekaart af te rekenen. Voordat u de baan ingaat, dient u uw dagcontributiekaart aan uw golftas te bevestigen.