content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
08 augustus 2019

Röhnisch Race 4 LINDA.Foundation

Lieve dames,

Op dinsdag 20 augustus wordt er een Rohnisch Race 4 LINDA.foundation wedstrijd gespeeld op onze baan. LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Klik voor meer informatie op de site van de lindafoundation. Door mee te doen steun je LINDA.foundation en heeft u zelf een hele gezellige golfdag!

Rohnisch stelt prachtige wedstrijdprijzen beschikbaar voor de 18-holes wedstrijd, single stableford. Golfdiva is aanwezig met de mooie Fashion Golftruck en in het clubhuis bouwen ze een Fashion Corner op.
Kosten bedragen voor 27-holes leden van GC Cromstrijen € 20,-  inschrijfgeld; 9-holes leden van GC Cromstrijen € 20,- + € 20,- dagcontributie; Niet-leden betalen € 20,- +  € 30 dagcontributie.

Inschrijven kan alleen op de site van GolfDiva Events.

Let op, u koopt daar uw deelnameticket van € 10,-. Deze € 10,- is de donatie aan de LINDA.foundation en het bewijs van inschrijving. De overige € 10,- inschrijfgeld en eventuele dagcontributie betaalt u bij de ontvangsttafel op de dag zelf.

We hopen jullie te zien op deze speciale dag!

Met vriendelijke groeten Damescommissie Golfclub Cromstrijen
DC@golfclubcromstrijen.nl