content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
30 mei 2019

Ontwerpwedstrijd nieuwe ontmoetingsplek!

Ontwerpwedstrijd Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen

Inleiding; voor het receptiegebouw bevindt zich een vijver. De vijver wordt gedempt en zal gaan plaats maken voor een nieuwe ontmoetingsplek en/of welkomst aanzicht. Golfclub en Golfschool Cromstrijen nodigt haar leden uit, mee te denken over het ontwerp en mee te doen met de wedstrijd. Belangrijke uitgangspunten voor het ontwerp; onderhoudsvriendelijk, eventuele kunstobjecten gerelateerd aan de golfsport, goed uitvoerbaar en een vriendelijk kostenplaatje. Geen parkeergelegenheid voor auto’s, een optie tot het stallen van fietsen is wel mogelijk.

Deze wedstrijd staat open voor alle leden van de vereniging, de golfschool en het personeel van Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen. Daarnaast mogen bedrijven zoals hoveniers deelnemen aan de ontwerpwedstrijd en een ontwerp indienen. Klik hier voor alle informatie en het ontwerpwedstrijdreglement.
Ontwerpwedstrijd nieuwe ontmoetingsplek!