Welkom op Golfclub Cromstrijen
Gastspelers zijn van harte welkom op Golfclub Cromstrijen op alle dagen van de week. U kunt uw starttijd 14 dagen van tevoren online reserveren.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Reserveer hier uw starttijd
content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
01 maart 2020

Neemt u plaats in de marshalkar?

// ENTHOUSIASTE MARSHALS GEZOCHT //

De marshals zetten zich in om het golfplezier van alle gebruikers te bevorderen. De belangrijkste taak van de marshal is het gastheerschap en zorgen voor een gastvrije ontvangst. Daarnaast kan de marhsal BHV verlenen* en mag corrigerend optreden indien dit nodig is bij situaties in de baan. Dit betekent dat de marshal let op naleving van het baanreglement en de etiquetteregels met betrekking tot het gebruik van de baan. Zij zijn herkenbaar aan hun marshalbadge en rijden in een marshalcar.

• Zorgen voor een gastvrije ontvangst van leden en gasten
  • Gasten en groepen wegwijs maken binnen het clubgebouw en de oefenfaciliteiten
  • Ondersteunen van receptie met het starten op Hole 10 door leden en gasten
  • Handhaven van de veiligheid van spelers en toeschouwers op en rond de baan
  • Toezien op naleving van baanreglement en golfetiquette
  • Toezien op het speeltempo in de baan en eventueel flights splitsen of door laten zwaaien
  • Controle van dagcontributiekaarten en tassenlabels van speelgerechtigde leden
  • Controle op de driving range en oefenfaciliteiten
  • Assistentie bieden bij ongevallen of onwel worden van spelers (112 bellen)
  • Eén keer per maand een marshaldienst draaien
* BHV cursus wordt verzorgd vanuit de club

Lijkt u het leuk om zich in te zetten als Marshal? Stuurt u dan een berichtje aan info@golfclubcromstrijen.nl of loop langs bij de receptie.

Neemt u plaats in de marshalkar?