content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
02 maart 2019

Mixed commissie

Mixed op vrijdag in het lustrumjaar 2019

De Mixed Commissie (MC) organiseert 1x per maand (veelal) op de 3e vrijdag de wedstrijden. In dit lustrumjaar zijn er wat meer uitzonderingen dan wat u zoal gewend bent.
Op zaterdag 22 juni organiseert de MC in samenwerking met de Lustrum Commissie één van de vier lustrum wedstrijden. In de zomermaanden juli en augustus spelen we op de 1e en de 3e vrijdag.

De sfeer van de Mixed:

We spelen met name ‘serieuze fun wedstrijden’ waarvan er wel 2 qualifying zijn. Op een ontspannen en plezierige manier golfen, dat staat voorop. Na afloop de prijsuitreiking, met elkaar een drankje drinken en voor diegenen die dat willen, is er gelegenheid om gezamenlijk een maaltijd te gebruiken. Gezelligheid troef!

Programma:

De wedstrijden worden van maart tot en met oktober gespeeld; van twee wedstrijden wordt een feestje gemaakt met o.a. de baanbar en maaltijd na (zaterdag 22 juni en vrijdag 18 oktober).
Inschrijven voor de wedstrijden, herkenbaar aan de afkorting MC, via de website van de club.

‘Wist je datjes’ van deelname aan de mixed wedstrijden:

• (veelal) 3e vrijdag van de maand; i.v.m. lustrum zie onderstaande speeldata
  • starttijd 10.30 uur
  • spelen op de 18h baan; 1x op de 9h baan
  • doe mee met of zonder je partner
  • niet (echt) aan leeftijd gebonden
  • flight indeling zoveel mogelijk gemengd (m/v)
  • bij voorkeur niet met eigen partner in de flight
  • deelname vanaf hcp 54

Speeldata:

15/3, 19/4 (9h baan), 24/5, lustrum-zaterdag 22/6, 5/7, 19/7, 2/8, 16/8, 13/9 en 18/10.
In de periode november tot en met februari zijn er geen mixed-wedstrijden.

Uitwisseling:

Voor dit jaar zijn wij uitgenodigd voor een uitwisseling bij Golfclub Kleiburg. Deze wordt daar gespeeld op 28/8 a.s.
De Mixed commissieleden + genodigden door de MC doen mee (in totaal 20 personen).

Samenstelling van de Mixed Commissie:
Mary Dekker
Michel Kleijn
Francis Dinkelman
Henk Schmidt
Carla Pieket
Bert Vermeijden

Doe mee, schrijf in, u bent van harte welkom!
De Mixed Commissie

Mixed commissie