content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
02 september 2019

Lustrum La Grande Finale

La Grande Finale op 21 september!

Op 21 september vindt de laatste lustrumwedstrijd plaats, een 6bal spelend vanaf verschillende kleuren tees (regenboog). De lustrum- en wedstrijdcommissie organiseren met veel plezier deze wedstrijd voor alle leden van de club en van de golfschool. Spelers dienen in het bezit van baanpermissie te zijn. Aan 9H leden en GS leden wordt geen extra greenfee in rekening gebracht. Het maximum aantal deelnemers is 216 en dat aantal willen we halen! Hoe geweldig zou het zijn om met zoveel mensen in de baan te lopen, bedenkende dat deze 30 jaar geleden werd geopend. Na de wedstrijd borrelen en feesten we met z’n allen in het clubhuis en de tent die op het terras zal verrijzen. Er zijn verschillende muzikale optredens, een BBQ buffet en een grote dansvloer. U doet toch zeker ook mee? U kunt zich nog steeds opgeven.

Een paar praktische punten:

• Parkeren: wilt u waar mogelijk een auto delen? We hebben veel parkeerplaatsen, maar het kan krap worden.
  • Inschrijven: iedere deelnemer dient zich in te schrijven bij de grote wedstrijdtafel boven in het restaurant. Niet op de trap blijven staan maar doorlopen het restaurant in. U zoekt het rijtje bij de tafel met de beginletter van uw achternaam.
  • Teamcaptains: aangegeven op de kaart en deze ontvangt de wedstrijdkaart. Er is 1 wedstrijdkaart per 6bal.
  • Handicarts: we doen ons uiterste best om gevolg te geven aan de verzoeken van iedereen. De combinatie handicart/voorkeur teamsamenstelling maken dit tot een uitdaging en we kunnen daarom helaas niet garanderen dat alle verzoeken worden gehonoreerd.
  • Tijd: rond 9:30 melden en niet later dan 10:00 uur.
  • Inschrijfgeld: voor de wedstrijd is € 10,00, graag gepast betalen bij de wedstrijdtafel.
  • Koffie: u ontvangt na betaling een muntje voor een kopje koffie/thee en wat lekkers.
  • Muntjes voor ’s avonds: aan de wedstrijdtafel kunt u ’s ochtends al muntjes kopen voor uw drankjes ’s avonds. De muntjes blijven een week geldig dus zorg voor een goede voorraad.
  • Welkomstpraatje en uitleg wedstrijd: om 10:15.
  • Groepsfoto: om 10:30 bij de ‘30’ achter hole 5.
  • Start wedstrijd: 11:00 shotgun.
  • Wedstrijdvorm: carrousel/regenboog. In verband met de doorloop graag bal oppakken als niet meer gescoord kan worden.
  • Baanbar en starters: de baanbar is vanzelfsprekend geopend en goed gevuld. Vanaf de baanbar wordt u weer gestart op de holes 4, 11 en 14. Wilt u zelf ook goed in de gaten houden wanneer u weer aan de beurt bent? De baanbar is open tot een kwartier voor het einde van de wedstrijd.
  • Pro’s: organiseren wedstrijdje voor hole 1. Ook daarna graag onmiddellijk weer starten.
  • Einde wedstrijd: voorzien voor 16:30. Enige uitloop is mogelijk. Wilt u na uw laatste hole meteen naar het clubhuis gaan? De muziek wacht al op u!
  • Kosten diner en borrelhap en feest: € 30,00 (itt. de aankondiging in de nieuwsbrief). Dit bedrag wordt van uw bartegoed afgeschreven. En voor de goede orde nog een keer: spelen = eten.
  • Borrel: vanaf 16:30, ook voor diegenen die niet aan de wedstrijd hebben meegedaan en wel komen mee feesten.
  • Douchen: tussen 16:30 en 18:30 en neem een eigen handdoek mee.
  • Kleding ’s avonds: heel graag feestelijk!
  • Huldiging van ons Hoofdklasse spelende jeugdteam, dat in de competitie 2e van heel Nederland geworden is: om 18:30.
  • Opening buffetten: na de huldiging, dus tussen 18: 45 en 19:00 uur. De buffetten staan opgesteld tot 21:00 en worden regelmatig bijgevuld.
  • Prijsuitreiking: in de loop van de avond.
  • Partners en anderen die niet deelnemen aan de wedstrijd: welkom! Graag rechtstreeks opgeven aan Marcel. Kosten eveneens € 30,00.
  • Receptie: na 10:00 gesloten, dus neem voldoende balletjes, tees, etc. zelf mee.
Lustrum La Grande Finale