Welkom op Golfclub Cromstrijen
Gastspelers zijn van harte welkom op Golfclub Cromstrijen op alle dagen van de week. U kunt uw starttijd 14 dagen van tevoren online reserveren.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Reserveer hier uw starttijd
content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
29 juni 2020

Leer golfen met Golfstart!

Golfschool Cromstrijen doet mee aan de landelijke actie GOLFSTART! Een lespakket van golfstart bestaat uit 6 uur golfles volgens het 9-Stappenplan. Je bent gegarandeerd van de beste golfleraren, kleine lesgroepjes en je sluit af met golfbaanpermissie waarmee je de basis van golf leert en de golfbaan op kunt. Momenteel zijn er twee golfstartpakketten met startdatum 4 juli en 10 juli. Ga hier naar de website voor alle informatie en boeken van je lessen.

Je kunt vrienden uitnodigen via de link "deel dit lespakket" onderaan het geselecteerde lespakket.
Tot snel!

Alle lessen worden volgens de laatste corona protocollen gegeven.

Leer golfen met Golfstart!