content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
06 augustus 2019

Handicart wedstrijd

HANDICARTWEDSTRIJD ZONDAG 18 AUGUSTUS 2019

Dacht u ook altijd dat de HANDICART wedstrijd alleen voor handicart gebruikers was?
Dan zit u er mooi naast want de wedstrijd staat open voor ALLE leden met 9 holes en 27 holes speelrecht en is bedoeld om extra geld en aandacht te creeren voor de stichting HANDICART.

Schrijf daarom snel in voor de Voorronde Handicart wedstrijd zondag 18 augustus 2019.
Inschrijving staat open voor alle leden van golfclub Cromstrijen, zowel de 9 holes als de 27 holes leden.

Inschrijven via de Site.

Traditiegetrouw betalen 9 holes leden geen greenfee, alleen inschrijfgeld.

GEEF U OP ALS DONATEUR! STEUN STICHTING HANDICART EN HELP UW MINDERVALIDE MEDEGOLFER ZODAT DEZE KAN BLIJVEN GOLFEN. FORMULIEREN OM DONATEUR TE WORDEN ZIJN TE DOWNLOADEN VIA WWW.HANDICART.NL OF TE VERKRIJGEN AAN ONZE BALIE.

Meer informatie bij de receptie en Tilly Krieger 0186 603513 of 0610927088 e-mail: kpn.krieger@gmail.com
Inschrijfgeld euro 10,00 p.p.
Handicart wedstrijd