content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
09 september 2020

Golfbenefiet Rotary Clubs

GOLF OPEN 18 september 2020

7e GOLFBENEFIET ROTARY CLUBS Hoeksche Waard / Binnenmaas / Zwijndrecht GOLF OPEN’

Beste golfers,
Graag nodigen wij jullie hierbij uit om op vrijdag 18 september 2020 deel te nemen aan het ‘7e Golfbenefiet Rotaryclubs Hoeksche Waard / Binnenmaas / Zwijndrecht Golf Open’.
Deze uitnodiging ontvangen jullie later dan gebruikelijk maar dit komt, zoals jullie zullen begrijpen, door het coronavirus. De dag zal grotendeels vergelijkbaar zijn met de afgelopen edities maar het buffet zal deze keer waarschijnlijk een diner worden. We informeren jullie hier in september nog nader over. We gaan wederom uit van de ‘shotgun’-formule. Als goede doel hebben wij er dit jaar voor gekozen om voor de dagbestedingslocatie Het Molenschaer te Strijen een bakfiets bij elkaar te sparen.

Wij hopen op veel deelnemers, iedereen kan zich hiervoor inschrijven, zodat het weer een leuke dag kan worden met een gezellige maaltijd, prijsuitreiking en veiling na afloop. Het Golfbenefiet wordt georganiseerd door drie Rotaryclubs maar iedereen mag dus deelnemen. Rotary steunt vele goede doelen en dit jaar hebben we er dus voor gekozen om de opbrengst van deze Golfbenefiet onder te brengen bij Het Molenschaer te Strijen. Om het voor de partners van de golfers, die (nog) niet golfen, aantrekkelijk te maken is er, bij voldoende belangstelling, de mogelijkheid om deel te nemen aan een Golfclinic. De partners kunnen in ieder geval deelnemen aan de maaltijd of indien ze zelf ook golfen natuurlijk deelnemen!

Lees hier alle informatie
Golfbenefiet Rotary Clubs