content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
30 juni 2019

Golf Vriendendagen

Golf vriendendagen

Laat een vriend zien hoe leuk golf is en speel meteen samen een team wedstrijd voor leuke prijzen. Dat kan op één van de 3 “golf vriendendagen” in 2019. Wegens groot succes vorig jaar organiseren wij op onderstaande zaterdagen een gezellige, actieve en sportieve middag waarop onze leden en golfschool leden iemand mee kunnen nemen om kennis te maken met golf, onze baan en onze vereniging.

Zaterdagmiddagen “Golf vriendendag”

• 28 september
Er zijn 3 data waarop je één of meerdere vrienden mag meenemen om ontspannen kennis te maken met golf, of voor de ervaren golfers met de golfclub. Zet de data in je agenda en ga op zoek naar vrienden, collega’s, familie of kennissen die nog niet golfen maar er wel eens aan willen snuffelen om zelf te ervaren hoe leuk het is. Er zijn geen kosten aan verbonden.

• 13.00 uur ontvangst
  • 14.00 -16.00 uur beginselen golftechniek op de drivingrange, funwedstrijd (texas scramble). Lid speelt met zijn introducee(s) over 5 verkorte holes op de compact course. Voor clubs, ballen en tees voor de introducee wordt gezorgd. Voor ervaren golfers een aangepast programma en funwedstrijd over 9 holes.
  • 16.00 uur borrel, prijsuitreiking, introductie en informatie over GS Cromstrijen en GC Cromstrijen
  • 17.00 - 17.30 uur einde.

Opgeven

Bij het secretariaat via golfschool@golfclubcromstrijen.nl of telefonisch bij Nancy of Nicole 0186 – 654455.

Golf Vriendendagen