content bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent bannerscontent banners
03 april 2019

Bird Watching Day 18 mei

Bird Watching Day

Een vogelteldag waarop we leden enthousiast maken voor de vogels en de prachtige natuur op onze golfbaan. Wilt u ook een keer mee met een van onze greenkeepers en een vogelkenner dan kan dat op 18 mei aanstaande. Deze dag start om 5.30 uur met een bakje koffie om wakker te worden. Daarna gaan we gezamenlijk om 06.00 uur de baan in om de verschillende vogels te tellen en misschien komen we de bever of een van de reeën tegen.

U kunt zich voor deze dag aanmelden bij de receptie of via receptie@golfclubcromstrijen.nl
Uitrusting: waterdichte schoenen/laarzen, een verrekijker en niet te vergeten, een goed humeur!

Bird Watching Day 18 mei