Welkom op Golfclub Cromstrijen
Gastspelers zijn van harte welkom op Golfclub Cromstrijen op alle dagen van de week. U kunt uw starttijd 14 dagen van tevoren online reserveren.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Reserveer hier uw starttijd

Organisatie

Vereniging Golfclub Cromstrijen wordt geleid door een bestuur van zeven leden, die zijn benoemd door de Algemene Vergadering. Het bestuur geeft leiding aan het personeel, bestaande uit een head greenkeeper met zijn team greenkeepers, de clubmedewerkers en het secretariaat met enkele parttime medewerksters voor receptie, shop, administratie en marketing. Daarnaast is er een groot aantal commissies met vrijwilligers actief. De aan de Golfschool verbonden golfpro's zijn ZZP-ers en de horeca wordt geleid door een exploitant.