Volledige complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de afgekondigde of met klem geadviseerde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten het volledige complex te sluiten tot en met 28 april.

Organisatie

Vereniging Golfclub Cromstrijen wordt geleid door een bestuur van zeven leden, die zijn benoemd door de Algemene Vergadering. Het bestuur geeft leiding aan het personeel, bestaande uit een head greenkeeper met zijn team greenkeepers, de clubmedewerkers en het secretariaat met enkele parttime medewerksters voor receptie, shop, administratie en marketing. Daarnaast is er een groot aantal commissies met vrijwilligers actief. De aan de Golfschool verbonden golfpro's zijn ZZP-ers en de horeca wordt geleid door een exploitant.