Welkom op Golfclub Cromstrijen

Het golfcomplex is geopend, maar restaurant, kleedkamers en douches zijn tot nadere berichtgeving gesloten.

Gastspelers zijn van harte welkom, maximaal 3-ballen, u kunt online een starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen
Lees hier meer informatie

Organisatie

Vereniging Golfclub Cromstrijen wordt geleid door een bestuur van zeven leden, die zijn benoemd door de Algemene Vergadering. Het bestuur geeft leiding aan het personeel, bestaande uit een head greenkeeper met zijn team greenkeepers, de clubmedewerkers en het secretariaat met enkele parttime medewerksters voor receptie, shop, administratie en marketing. Daarnaast is er een groot aantal commissies met vrijwilligers actief. De aan de Golfschool verbonden golfpro's zijn ZZP-ers en de horeca wordt geleid door een exploitant.