Welkom op Golfclub Cromstrijen
Het golfcomplex is geopend. De kleedkamers, douches en golfshop zijn tot nadere berichtgeving gesloten.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 15 maart geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Organisatie

Vereniging Golfclub Cromstrijen wordt geleid door een bestuur van zeven leden, die zijn benoemd door de Algemene Vergadering. Het bestuur geeft leiding aan het personeel, bestaande uit een head greenkeeper met zijn team greenkeepers, de clubmedewerkers en het secretariaat met enkele parttime medewerksters voor receptie, shop, administratie en marketing. Daarnaast is er een groot aantal commissies met vrijwilligers actief. De aan de Golfschool verbonden golfpro's zijn ZZP-ers en de horeca wordt geleid door een exploitant.