Welkom op Golfclub Cromstrijen

Het golfcomplex is geopend, maar shop, restaurant, kleedkamers en douches zijn tot nadere berichtgeving gesloten. Mondkapjes zijn verplicht in het clubhuis, lockerruimte en het receptiegebouw.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 9 februari geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Faciliteiten Golfclub Cromstrijen

Golfclub Cromstrijen beschikt over een prachtig clubhuis met een restaurant waarvan het terras op verschillende holes uitzicht biedt. Er zijn dames- en herenkleedkamers uitgerust met douches en kleine lockers voor waardevolle spullen. Er is een aparte verwarmde met lockers.

Er is een moderne driving range, een oefenbunker en een aantal oefengreens. Op afspraak wordt les gegeven door professionals. De Golfschool met onze pro's is gevestigd in de driving range en het receptiegebouw. Golfclub Cromstrijen werkt niet met starttijden maar met caddiemaster & ballenspiraal, altijd speelgarantie voor leden en gastspelers, check voor aanvang de baankalender!
Voor leden van de Stichting Handicart zijn 15 handicarts beschikbaar.

Alles bij elkaar biedt Golfclub Cromstrijen de complete golfervaring voor iedere golfer!