Volledige complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de afgekondigde of met klem geadviseerde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten het volledige complex te sluiten tot en met 28 april.

Doelstelling

In de statuten staat het volgende doel omschreven: De vereniging stelt zich ten doel de bevordering van het golfspel. Zij tracht dit doel onder meer te bereiken door het ter beschikking stellen van één of meer terreinen, geschikt voor de beoefening van het golfspel, het behartigen van de belangen van haar leden voor zover deze verband houden met de golfsport, het samenwerken met verenigingen en instellingen die hetzelfde doel nastreven, zomede door andere wettige middelen, die aan haar doel bevorderlijk kunnen zijn.