Welkom op Golfclub Cromstrijen
Het golfcomplex is geopend. De kleedkamers, douches en golfshop zijn tot nadere berichtgeving gesloten.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 15 maart geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Doelstelling

In de statuten staat het volgende doel omschreven: De vereniging stelt zich ten doel de bevordering van het golfspel. Zij tracht dit doel onder meer te bereiken door het ter beschikking stellen van één of meer terreinen, geschikt voor de beoefening van het golfspel, het behartigen van de belangen van haar leden voor zover deze verband houden met de golfsport, het samenwerken met verenigingen en instellingen die hetzelfde doel nastreven, zomede door andere wettige middelen, die aan haar doel bevorderlijk kunnen zijn.