Welkom op Golfclub Cromstrijen
Gastspelers zijn van harte welkom op Golfclub Cromstrijen op alle dagen van de week. U kunt uw starttijd 14 dagen van tevoren online reserveren.

Let op: U kunt uitsluitend met pin of creditcard betalen. Golfclub Cromstrijen is cashless.

Reserveer hier uw starttijd

Doelstelling

In de statuten staat het volgende doel omschreven: De vereniging stelt zich ten doel de bevordering van het golfspel. Zij tracht dit doel onder meer te bereiken door het ter beschikking stellen van één of meer terreinen, geschikt voor de beoefening van het golfspel, het behartigen van de belangen van haar leden voor zover deze verband houden met de golfsport, het samenwerken met verenigingen en instellingen die hetzelfde doel nastreven, zomede door andere wettige middelen, die aan haar doel bevorderlijk kunnen zijn.