Golf Circle

Inschrijfformulier onderaan deze pagina

Al is je homecourse nog zo geweldig...

Elke golfer vindt het leuk om af en toe eens op een andere baan te spelen. Met het Golf Circle-initiatief bieden wij onze leden graag de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op andere banen te spelen. En dat zonder er ver voor te moeten rijden, want de aangesloten golfbanen liggen alle in onze regio. Met de deelname aan de Golf Circle kun je vanaf 1 januari 2023 voor slechts € 25,00 per bezoek golfen bij deze aangesloten golfclubs. Hieronder leggen wij uit hoe dat in zijn werk gaat.
Welke clubs doen mee aan de Golf Circle?
De Golf Circle is een initiatief van de golfclubs/banen Cromstrijen, De Goese Golf, De Turfvaert, Princenbosch en Millenium Golf.
   
Wie kan deelnemen aan de Golf Circle?
Deelname aan de Golf Circle is alléén mogelijk voor leden met speelrecht op de 18-, respectievelijk 27-holesbaan van de aangesloten golfbanen. De deelname loopt parallel aan het kalenderjaar.
Wat zijn de voordelen van deelname?
De deelnemers aan de Golf Circle kunnen, met een maximum van vier keer per jaar, op elk van de aangesloten banen spelen voor een vast greenfeetarief van slechts € 25,00 per bezoek. Het maakt daarbij niet uit of je 9 of 18 holes speelt. En, niet onbelangrijk, dit vaste tarief geldt ook voor de weekenden.
Wat kost de deelname?
Je betaalt per jaar een bijdrage van € 49,50. Er wordt geen korting verleend wanneer deelname later in het lopend kalenderjaar wordt aangegaan.
Is er een maximum aantal leden per club dat deel kan nemen aan de Golf Circle?
Neen, ieder lid met speelrecht op de 18-, respectievelijk 27-holesbaan van de aangesloten clubs kan zich aansluiten bij de Golf Circle.
Hoe kan ik mijn starttijd reserveren?
Je kunt van tevoren een starttijd reserveren. Voor meer informatie over reserveren en starttijden voor pashouders van de Golf Circle raadpleeg je de website van de betreffende club. De baanbezetting op de aangesloten golfbanen bepaalt of jouw gewenste starttijd of startplaats gehonoreerd kan worden.
Identificeren bij je bezoek
Op de ontvangende golfbaan identificeer je je met je Golf Circle-pas en je NGF-pasje. Er kan gevraagd worden naar een geldig identiteitsbewijs. De ontvangende vereniging legt je bezoek vast in een registratiesysteem.
Hoe kan ik mij aanmelden voor de Golf Circle?
Is de Golf Circle iets voor jou? Aarzel dan niet en schrijf dan nu direct in! Gebruik daarvoor het aanmeldingsformulier op de website of meld je aan bij de receptie. Je gaat dan een overeenkomst aan met je eigen golfvereniging. Eventuele vragen, opmerkingen of klachten kun je bij het secretariaat van je eigen club neerleggen.
Deelname 2023
Na aanmelding bent je deelnemer aan de Golf Circle voor het jaar 2023. Je kunt je ieder jaar opnieuw aanmelden; deelname wordt niet automatisch verlengd.
Uitgifte van de Golf Circle-pas
Na aanmelding kun je direct betalen aan de receptie. Je ontvangt je Golf Circle-pasje circa twee weken na je betaling.

NB:
- Bij misbruik en/of het verlenen van medewerking daaraan, wordt de deelname direct en zonder enige compensatie beëindigd.
- De deelnemende golfclubs behouden zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen de aanvraag tot deelname aan de Golf Circle niet in behandeling te nemen.
- Door de aanvraag tot deelname aan de Golf Circle verklaart de aanvrager zich akkoord met alle voormelde voorwaarden.

 

Golf Circle

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Woonplaats *
Telefoonnummer
E-mail *
Lidcode *
GSN Nummer (NGF NL-nummer) *
Betaling *

Gaat akkoord met de voorwaarden welke staan vermeld op de website *

Beveiligingscode