Welkom op Golfclub Cromstrijen

Het golfcomplex is geopend, maar shop, restaurant, kleedkamers en douches zijn tot nadere berichtgeving gesloten. Mondkapjes zijn verplicht in het clubhuis, lockerruimte en het receptiegebouw.

Leden reserveren online een starttijd voor maximaal 2-ballen.
Vanwege de baanbezetting kunnen gastspelers helaas in ieder geval t/m 9 februari geen starttijd reserveren.

Bestuur Golfclub Cromstrijen

Clubhuis

Golfclub Cromstrijen beschikt over een prachtig clubhuis met een restaurant waarvan het terras op verschillende holes uitzicht biedt. Er zijn dames- en herenkleedkamers uitgerust met douches, handdoeken en kleine lockers. Er is een apart verwarmde ruimte voor lockers. Verder zijn er toiletten aanwezig en informatiezuilen.

Openingstijden Clubhuis

Het clubhuis is dagelijks geopend. Tijdens competities is het clubhuis één uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.
  • Dagelijks geopend vanaf 7:00 uur
  • Maart t/m oktober sluit het clubhuis als de laatste golfer is vertrokken
  • November en februari sluit het clubhuis om 19.00 uur
  • December en januari sluit het clubhuis om 18.00 uur.

Restaurant Hole 19

Het clubhuis van Golfclub Cromstrijen herbergt een gezellig en goed restaurant met een bar. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch, borrel of een uitgebreid diner. Aan alle wensen kan uiteraard in overleg worden voldaan. In de zomer is het heerlijk toeven op het prachtige terras dat uitkijkt over holes 1, 5, 6, 10 en 18. Door de ruime opzet is het tevens een prima locatie voor feesten en recepties.

Marcel en Marijke Cats en hun medewerkers zullen er alles aan doen om het u naar uw zin te maken. Voor meer informatie ook omtrent groepsreserveringen en cateringmogelijkheden kunt u contact opnemen met Hole19.

Restaurant Hole19
Veerweg 26, 3281 LX Numansdorp
Telefoon 0186 - 654634
E-mail info@hole19.nl
www.hole19.nl

Openingstijden Hole19

Maandag 9:30 tot 19:00 uur beperkte menukaart
Dinsdag t/m zondag 9:00 tot 22:00 uur.

De horeca is uiteraard bereid om bij bijzondere gelegenheden en momenten uitzonderingen op deze regel te maken.