Hans Uithol

Als je lid van een vereniging wilt zijn, weet je dat je open moet staan om ook een bijdrage te leveren. De vereniging dat zijn WIJ en het is niet zo dat WIJ genieten en ZIJ de zaakjes maar moeten regelen. Natuurlijk moet je tijd hebben en, nu ik gestopt ben met werken, heb ik dat in ruime mate! En dan heb ik geen enkel argument meer om niet wat voor onze vereniging te doen.

Wie is Hans Uithol?

Ik ben 65 jaar en al ruim 40 jaar getrouwd met Ina. Wij hebben twee volwassen dochters en vijf kleinkinderen plus twee bonus kleinkinderen. We wonen al heel lang in Oud-Beijerland, waar wij altijd actieve tennissers zijn geweest. Daar heb ik een groot aantal jaren als voorzitter van TV Oud-Beijerland ervaring mogen opdoen met het besturen van een grote vereniging.

Ook heb ik vele jaren in het management en de directie van een coöperatieve organisatie gewerkt waar ook goed geleerd wordt hoe een organisatie van leden en een bestuur functioneert. Van 2008 tot 2014 heb ik als Zelfstandig Professional gewerkt. In deze laatste periode van mijn arbeidzame leven heb ik organisaties ondersteund op het terrein van ICT (advies, interim management of project management).

En nu: een mooi moment om nog meer van mijn vrije tijd te gaan genieten. Ik golf zo'n 10 jaar bij Golfclub Cromstrijen en als alles (flightgenoten, het weer, mijn concentratie, ontspanning en ik de adviezen van de golfprofessionals ter harte neem, etc.) mee zit, lukt het mij redelijk om mijn geregistreerde handicap van 18 te spelen. Maar het blijft voor mij toch hoofdzakelijk wandelen met een frustratie! Gelukkig golft mijn vrouw sinds een paar jaar ook, waardoor we lekker samen de nodige uren op "onze" baan en elders kunnen doorbrengen.

Ik hoop vele leden te spreken om te horen wat er leeft en als bestuurslid samen met mijn mede-bestuursleden en de commissieleden een bijdrage te kunnen leveren om onze mooie accommodatie trots uit te dragen en in stand te houden en wellicht op onderdelen te verbeteren, zodat we trots kunnen blijven op Golfclub Cromstrijen!