Ron van Emmerik

Begin 2014 heb ik na lang aandringen van familie en diverse relaties de eerste stappen op de golfbaan gezet. Wel werd ik gewaarschuwd dat het zeer verslavend zou zijn…..
Na de introductiecursus op de golfschool, die ik samen met mijn echtgenote Carla heb gedaan, bleek dit inderdaad voor ons beiden het geval.

Het gevolg was veel les, baanpermissie en GVB halen, waarna we lid zijn geworden van de Golfclub Cromstrijen. Inmiddels voelen wij ons erg thuis op de golfclub en proberen zoveel mogelijk aan diverse activiteiten deel te nemen.

Wij wonen in Numansdorp en ook mijn bedrijf is daar gevestigd. Na 4 jaar bij een groot accountantskantoor en 11 jaar als hoofd administratie in het bedrijfsleven heb ik 1994 de stap genomen om als zelfstandige door te gaan en ben een administratie- en belastingadvieskantoor begonnen. Tot 2000 in Oud-Beijerland en sindsdien in Numansdorp. In verband met de groei van het bedrijf, inmiddels 6 medewerkers, hebben we in 2009 een nieuw kantoorpand betrokken op het bedrijventerrein.

Mijn werkzaamheden bestaan op dit moment voornamelijk uit de dagelijkse leiding en het adviseren van klanten met betrekking tot administratieve organisatie, reorganisatie, rechtsvormen en financieringen.

Ik ben nu 55 jaar en nog volop bezig met mijn bedrijf, dus toen de voorzitter mij benaderde voor de bestuursfunctie als penningmeester heb ik daar een tijdje over na moeten denken. Het is vrijwillig maar natuurlijk niet vrijblijvend en kost redelijk veel tijd.

Toch heb ik besloten mij voor de club te willen inzetten. Golfclub Cromstrijen is een mooie vereniging met een prachtige baan en het is een uitdagende taak om te kunnen bijdragen aan de continuïteit van de golfclub. En natuurlijk hoop ik samen met Carla nog lang van het golfen op de Golfclub Cromstrijen te kunnen genieten.