NGF-registratie vrije golfer

Bij Golfclub Cromstrijen kunnen golfers die geen lid van de vereniging zijn, maar wel in het bezit zijn van minimaal baanpermissie voor een bedrag van € 67,50 (inclusief voucher 18-holes baan) per jaar een NGF-registratie aanvragen. Indien u een NGF registratie bij een andere vereniging of golforganisatie heeft, dan dient u zich daar eerst uit te schrijven om een NGF pasje bij onze vereniging te kunnen krijgen. Onze vereniging behoudt zich het recht voor om, zonder opgave van redenen, een aanvraag niet in behandeling te nemen.

Na uw inschrijving:

• melden wij u aan bij de Nederlandse Golf Federatie
  • ontvangt u uw jaarlijkse NGF-pasje per post waarmee u overal in Nederland en in het buitenland kunt golfen
  • ontvangt u een dagkaart voucher voor de 18-holes baan
  • ontvangt u het officiële huisorgaan van de NGF
  • verzorgen wij uw handicapregistratie*
  • valt u onder de NGF WA-golfverzekering met werelddekking
  • heeft u gratis toegang tot het spaar- en speelsysteem (www.fairwaystrokes.nl)
  • heeft u gratis toegang tot www.degolfacademie.nl
  • kunt u gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van Golfclub Cromstrijen

Vul hieronder het aanvraagformulier in

* U kunt een wachtwoord aanvragen via het secretariaat. U heeft daarna toegang tot het ledengedeelte uitsluitend voor het invoeren van uw scorekaarten. U dient de scorekaarten daarna een jaar te bewaren voor eventuele controle.

EGA Handicapsysteem

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) is verantwoordelijk voor het bepalen van het handicapbeleid in Nederland. De NGF heeft voor spelers die geen lid zijn van een club een samenvatting van het EGA Handicap Systeem 2012 opgesteld.

Klik hier voor deze samenvatting van de NGF betreft het EGA handicap systeem.

NGF-registratie

Aanhef *

Voornaam *
Tussenvoegsel