Lidmaatschapsvormen

Lid worden van Golfclub Cromstrijen biedt vele voordelen!

Met een lidmaatschap van Golfclub Cromstrijen hebt u het gehele jaar toegang tot twee prachtige golfbanen en uitstekende oefenfaciliteiten. Perfect voor wie de golfsport serieus neemt. Omdat wij met een ballenspiraal werken, is het reserveren van starttijden niet nodig. Vrijwel altijd is in ieder geval één van beide banen vrij bespeelbaar. Bovendien kunt u als lid deelnemen aan wedstrijden en andere clubactiviteiten of zelf actief worden binnen de vereniging. Leuk en gezellig! En voor wie de ambitie nog verder strekt, kan er ook worden deelgenomen aan de landelijke golfcompetitie. Let wel, u mag meedoen, niets moet. Iedereen is vrij het lidmaatschap op Golfclub Cromstrijen naar eigen wens en behoefte in te vullen. U bent van harte welkom.

Betaalbaarheid is bij Golfclub Cromstrijen onderdeel van de gastvrijheid; er gelden landelijk conforme contributies maar de entree is zeer laagdrempelig gemaakt. Bovendien zijn er vele voordelen verbonden aan het lidmaatschap zelf.