Lidmaatschapsvormen

Lid worden van Golfclub Cromstrijen biedt vele voordelen!

Golfen in de prachtige Hoeksche Waard en Groot Rotterdam bij Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen, een golfparel in de regio. In het bezit van twee uitdagende banen met in totaal 27-holes, moderne oefenfaciliteiten, gastvrij clubhuis en een heerlijk terras dat uitkijkt over meerdere holes. Kom genieten van de golfsport en doe mee in het verenigingsleven waarbij je nieuwe vriendschappen maakt en aan je gezondheid werkt!

Golfclub Cromstrijen is onderscheidend in haar actieve verenigingsleven, prachtige natuur, de vele activiteiten en daarnaast altijd ruimte om te kunnen spelen middels een digitale ballenspiraal ten opzichte van starttijd reserveringen.  En…. de aanwezigheid van twee banen waarop nooit gelijktijdig activiteiten zijn.

Topbanen van Nederland

Twee prachtige golfbanen waar al jaren hard wordt gewerkt om bij de Topbanen van Nederland te blijven. Niet zonder succes, maar we blijven doorgaan met het verbeteren en innoveren aan de banen!

Lidmaatschappen

27 Holes Lidmaatschap