Jeugdlessen

Golfschool Cromstrijen biedt een uitdagend programma aan voor de jeugd, aangepast aan verschillende leeftijden wordt het golfspel op een spelende manier aangeboden en kan het niveau per kind worden aangepast.

Mini's tot 7 jaar

De minilessen worden in twee blokken gegeven, voor en na de zomervakantie. 5 lessen per blok op zondag voor € 50,00.

Jeugd 7 tot 17 jaar

De lessen worden het gehele jaar door gegeven op vrijdag en zondag. Vanaf € 32,50 per maand krijg je 36 lessen en 4 funwedstrijden per jaar. Nadat je je baanpermissie hebt ontvangen van de Pro kun je voor € 5,00 extra per maand onbeperkt spelen op de 9 holes baan! Het speelrecht voor de 9 holes baan is een extra optie.

Betaling

De betalingen van de lessen worden per kwartaal á € 97,50  gefactuurd door de Pro.
De betaling van het speelrecht voor de 9 holes baan wordt in zijn geheel gefactuurd door de Golfschool, het bedrag is afhankelijk van het kwartaal waarin de baanpermissie wordt verkregen. Per kwartaal bedraagt het tarief € 15,00.

Aanmelden of meer informatie

Roderick Peek