NGF-Jeugd Competitie

Namens Golfclub Cromstrijen spelen jeugdteams in de NGF-jeugdcompetitie 2017. Klik op de teamlinkjes hieronder voor foto's, standen en uitslagen.
Jeugd 1 36-holes (Cromstrijen 1 36-holes, 1ste klasse) spelen 18 holes foursomes matchplay en 18 holes singles matchplay zonder handicapverrekening.
Jeugd 1 18-holes (Cromstrijen 1 18-holes, 2de klasse) spelen 18 holes singles Stableford DubbelNegen met handicapverrekening.
Jeugd 1 Par 3 (Cromstrijen 1-Par-3 18 holes, Hoofdklasse) spelen op de Compact Course (9-holes baan) 18 holes singles Stableford DubbelNegen met handicapverrekening.

Handicaptabellen en scorekaarten
De 18-holes en 9-holes baan in beeld

Voorspelen

Bezoekende teams zijn van maandag t/m zaterdag welkom om een oefenronde te spelen conform de NGF-regeling. Van tevoren moet een redelijke afspraak gemaakt worden over dag en tijd.
Voor het spelen van een oefenronde verzoeken wij de captains of teambegeleiders van de competitieteams tijdig contact op te nemen met de receptie, tel. 0186 65 44 55. De startvolgorde bij oefenrondes wordt bepaald door middel van de naast het clubhuis geplaatste ballenspiraal.

Horeca

Het clubhuis zal één uur voor de eerste starttijd geopend zijn. Afspraken voor lunches kunt u met de teambegeleiders van de ontvangende teams maken. Wij stellen voor om afspraken te maken op basis van wederkerigheid, zoals vaak gebruikelijk is tijdens de competitie. Mochten er verder vooraf vragen zijn, kunt u contact opnemen met de teambegeleiders van de ontvangende teams.

Wij wensen alle teams een fijne en sportieve competitie toe!